Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ την αυτοκτονία

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έφτασα στο σημείο να σκεφτώ την αυτοκτονία

Είχα αγοράσει ασπιρί­νες όπως έβλεπα στις ταινίες, πίστευα ότι θα κοιμόμουν και δεν θα ξαναζούσα εκείνον τον εφιάλτη, πρόσθεσε

maria_ekmetsioglou__aytojktonia3
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέσα στον γάμο της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello», η τηλεοπτική μαγείρισσα που παντρεύτηκε στην ηλικία των 18 ετών, είπε:

«Πράγματι, και μέσα σε αυτόν το γάμο απέκτη­σα τα τρία αγόρια μου: τον Αλέξανδρο, τον Απόλλωνα και τον Πασχάλη. Ύστερα από κά­ποια χρόνια, χωρίσαμε. Το πρώτο διάστημα μετά το χωρισμό, η σχέση μας δεν ήταν καλή. Δεν χωρίσαμε με ωραίο τρόπο. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση σε εποχές κατά τις οποί­ες τα διαζύγια σε μια κωνσταντινουπολίτικη οι­κογένεια ήταν απαράδεκτα. Η οικογένεια με διέγραψε, αλλά δεν πτοήθηκα. Ξεκίνησα χω­ρίς βοήθεια, εδραιώθηκα στο εμπόριο και έφτιαξα καινούριο σπιτικό».

Δείτε το βίντεο
2504_MARIA_EKMEKTSIOGLOY_1452022

Για το πώς ένιωθε μέσα στον γάμο της, η ίδια απάντησε: «Σε χρυσό κλουβί, αλλά χωρίς πορτάκι! Πήγα νύφη σε μια πολύ εύπορη, αλλά αυταρχική οι­κογένεια. Γλίτωσα από έναν αυστηρό πατέρα, αλλά, στη νέα μου οικογένεια, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από αυτά που ονειρευόμουν. Δεν άνοιγαν τις πόρτες τους στον έξω κόσμο και βρέθηκα εγκλωβισμένη». 

«Ήμουν 19 χρονών και η κουνιάδα μου 55. Μόνο όποια έχει βιώσει ανάλογη κατάσταση μπορεί να με καταλάβει. Και με το σύζυγό μου είχαμε διαφορά ηλικί­ας. Ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και μεγάλωσα απότομα - κι έπρεπε να μεγαλώσω και να δυναμώσω για να αντεπεξέλθω. Σε αντί­θετη περίπτωση, θα είχα χάσει τα μυαλά μου. Προσευχόμουν κάθε μέρα. Για να ελευθερωθώ, έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ακόμα και την αυτοκτονία. Είχα πάει σε όλα τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης και είχα αγοράσει ασπιρί­νες, όπως έβλεπα στις ταινίες. Ήταν πιο αθώα εκείνα τα χρόνια.. Πίστευα ότι, παίρνοντας τις ασπιρίνες, θα κοιμόμουν, δεν θα ξυπνού­σα και δεν θα ξαναζούσα εκείνον τον εφιάλτη» είπε τέλος, η Μαρία Εικμετσίογλου.



Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη: «Η πρώτη μεγάλη ρωγμή έγινε, πάμε τώρα για τις ευρωεκλογές» - Δείτε βίντεο

«Καταδικασμένη σε αποτυχία» χαρακτηρίζει ο Μπλίνκεν οποιαδήποτε προσπάθεια να εκδιωχθούν οι Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας

«Εσείς οι μουσουλμάνοι πρέπει να πεθάνετε» είπε 71χρονος πριν μαχαιρώσει 26 φορές έναν 6χρονο Παλαιστίνιο στο Σικάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης