O Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στη Μαίρη Χρονοπούλου και τις διαδικασίες που θα ήθελε η ίδια να ακολουθηθούν μετά τον θάνατό της.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι ανέφερε αρχικά, για την ηθοποιό: «Είχε ετοιμάσει τα πάντα».
«Είχε αφήσει το χαρτί κι ήξερε πώς θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία και γι' αυτό δεν θα γίνει η εκκλησιαστική κηδεία, επειδή δεν ήθελε», εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw3sbjvejfjd)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, θα γίνει πολιτική κηδεία. «Θα γίνει μια μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία, να μην πούμε πολλές λεπτομέρειες. Θα σεβαστούμε αυτό που ήθελε η Μαίρη, γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους καθυστερεί η διαδικασία αποτέφρωσης.
«Υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία, γιατί δεν είχε συγγενείς η Μαίρη. Δεν είναι εύκολο να φύγει η σορός από το νοσοκομείο», είπε κλείνοντας.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.