Αντώνης Κανάκης: Συνειδητά βγάζουν τον Μπέο στον «αέρα» για σόου και στη συνέχεια δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις δηλώσεις του

Αντώνης Κανάκης: Συνειδητά βγάζουν τον Μπέο στον «αέρα» για σόου και στη συνέχεια δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις δηλώσεις του

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» στο Facebook

antonis-kanakis
Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο Αντώνης Κανάκης, σχετικά με τη φιλοξενία του Αχιλλέα Μπέου σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο δήμαρχος Βόλου στον τηλεοπτικό αέρα, το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο παρουσιαστής έκανε μια σύντομη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτή, αναφέρεται σε όσους συνεχίζουν να καλούν τον Αχιλλέα Μπέο στις εκπομπές τους, ενώ από την άλλη εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τις απόψεις του, όπως και την έντονη αντίθεσή τους.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης, αναφέρει: «Ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους" αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου, στη συνέχεια δηλώνει "σοκαρισμένο" από τις δηλώσεις αυτές».

Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ομιλίας του μετά την επανεκλογή του στη δημαρχία του Βόλλου, ο Αχιλλέας Μπέος είπε, μεταξύ άλλων:

«Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα και εκφράζομαι ελεύθερα όπως το λέει και το Σύνταγμά μας. Είμαι ένας από εσάς. Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και, αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού…δες; Ρε, είναι αυτή η πατρίδα μου, ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς, ρε;».


Ειδήσεις σήμερα

Η στρατηγική της ΝΔ στον β’ γύρο - Παγιωμένη κυριαρχία σε περιφέρειες και δήμους, πού αναμένονται «δύσκολες» μάχες

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Μπέου κατά Κασσελάκη


Ζέστη με θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς από σήμερα - Πού θα έχουμε φθινοπωρινές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης