Ζεράρ Πικέ: Αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στη Σακίρα στις συνεντεύξεις του

Ζεράρ Πικέ: Αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στη Σακίρα στις συνεντεύξεις του

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να αφήσει στο παρελθόν τη σχέση του με την Κολομβιανή σταρ

zerar-pike
Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους, ο Ζεράρ Πικέ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να «ξεφύγει» από οποιαδήποτε συζήτηση αφορά τη Σακίρα.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποφεύγει να αναφερθεί στην πρώην του, ενώ σε κάθε συνέντευξη που τον ρωτούν κάτι σχετικό, φροντίζει να απαντήσει διπλωματικά.

Αυτή τη φορά, ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε σε συνέντευξη στο «El Escorpion Dorado». Όταν ξεκίνησε να μιλάει με τον οικοδεσπότη, εκείνος τον ρώτησε τι μουσική προτιμά να ακούει στο αυτοκίνητό του.

Κλείσιμο

Τότε, ο Πικέ απάντησε: «Παίξε αυτό των Peso Pluma και Bizarrap», με τον οικοδεσπότη να τον ρωτά: «Θέλεις άλλο ένα τραγούδι Bizarrap ή να το αφήσουμε έτσι;», εννοώντας το κομμάτι που έχει κάνει με τη Σακίρα.

«Ας το αφήσουμε έτσι», απάντησε ο ποδοσφαιριστής. Η συνέντευξη έγινε viral, όμως πολλοί ρώτησαν τον οικοδεσπότη γιατί απέφυγε να συζητήσει μαζί του ένα θέμα που έχει προκαλέσει τόσες αντιδράσεις, όπως ο χωρισμός του με την Κολομβιανή σταρ.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, εκείνος και ο Πικέ έχουν μια πολύ καλή σχέση, την οποία και δεν θα ήθελε να χαλάσει, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

«Λοιπόν, δεν ρωτάς για κάτι προφανές. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ. Το μόνο άτομο που έχει μιλήσει για όλο αυτό είναι η Σακίρα, ο Πικέ δεν είπε πολλά. Όταν εμπλέκονται παιδιά, προσπαθώ να αποφύγω τέτοια πράγματα. Παρόλα αυτά, έγιναν αναφορές στη Σακίρα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης», ανέφερε.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Η στρατηγική της ΝΔ στον β’ γύρο - Παγιωμένη κυριαρχία σε περιφέρειες και δήμους, πού αναμένονται «δύσκολες» μάχες

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις Μπέου κατά Κασσελάκη


Ζέστη με θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς από σήμερα - Πού θα έχουμε φθινοπωρινές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης