Η κόρη του ζευγαριού, η οποία έκλεισε τα 12, πόζαρε μαζί με τους γονείς της σε ένα εορταστικό σκηνικό από πολλά μπαλόνια.
Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της έκαναν αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράστηκαν φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης του.
«Ζωή μου έγινες 12! Χρόνια σου πολλά φωτεινά όμορφα αγγελούδι μας είσαι όλη μας η ζωή θα είμαστε δίπλα σου σε ότι ονειρεύεσαι σε λατρεύουμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Πέγκυ Ζήνα.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.