Οι Πανθέοι: Ο ρόλος της Μαρίας Αλιφέρη στη σειρά

Οι Πανθέοι: Ο ρόλος της Μαρίας Αλιφέρη στη σειρά

Η Καλή Πανθέου έρχεται να «ξεκλειδώσει» μυστικά του παρελθόντος 

aliferi_patheoi
Οι «Πανθέοι» έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, με εξελίξεις. Στα νέα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν μια νέα ηρωίδα, την οποία θα υποδύεται η Μαρία Αλιφέρη.

Ο ρόλος της Καλής Πανθέου
Η Μαρία Αλιφέρη εντάσσεται στο cast της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, στο ρόλο της Καλής Πανθέου. Η γνωστή ηθοποιός, με αξιόλογη καριέρα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, υποδύεται έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που θα ξεκλειδώσει μυστικά του παρελθόντος. Η Καλή είναι η σύζυγος του εξαφανισμένου Θαλή Πανθέου, αδερφού του πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση. Ζει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά η εμφάνισή της θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή και το μέλλον των Πανθέων.
ΚΑΛΗ_ΠΑΝΘΕΟΥ__1_

Η Καλή αφηγείται την ιστορία της ζωής της: «Όλα ξεκίνησαν εκείνο το βράδυ της μεγάλης πυρκαγιάς. Τότε που είδα τον λατρεμένο μου σύζυγο να με απατά. Θόλωσα με την αδικία. Το μυαλό μου σάλεψε. Το μίσος με κυρίευσε και έκανα αυτό που θα στιγμάτιζε για πάντα όλους τους Πανθέους. Από τότε άρχισα να κλείνομαι στον εαυτό μου. Αγκάλιασα το σκοτάδι μου, μέχρι που βυθίστηκα τελείως σε αυτό. Η ανιψιά μου, η Χρυσοστόμη, είναι η μόνη που ξέρει όλη την αλήθεια. Η μόνη που γνωρίζει και τον δικό μου πόνο αλλά φροντίζει και με κρατάει μακριά από όλους για να μην αποκαλύψω όσα γνωρίζω. Η εκπλήρωση της κατάρας των Πανθέων θα φέρει τη λύτρωσή μου. Ίσως να φέρει και την καταστροφή μου…»


Ειδήσεις σήμερα

Πολιτική κυριαρχία της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Κοντά στο «13+3» - Συνεχίζεται η κάθοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη: Ποιοι προηγούνται

Καβγάς Μπέου – Μπογιόπουλου στον «αέρα»: «Είσαι ένα λουμπεναριό» - «Είσαι νούμερο» (βίντεο)




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης