Τζέισον Ντερούλο: Αρνείται τους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση

Ο τραγουδιστής πρόσφατα κατηγορήθηκε από μια 25χρονη ανερχόμενη τραγουδίστρια ότι της ζητούσε σεξ με αντάλλαγμα ένα δισκογραφικό συμβόλαιο

Ο Τζέισον Ντερούλο αρνείται τους ισχυρισμούς ότι απέλυσε μια ανερχόμενη μουσικό αφού εκείνη αρνήθηκε επανειλημμένα να κάνει σεξ μαζί του.

Σε ένα βίντεο-δήλωση που ανέβασε στο Instagram, ο τραγουδιστής απάντησε στους ισχυρισμούς της αγωγής που κατέθεσε η Εμάζα Γκίμπσον στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Ντερούλο δήλωσε: «Κανονικά δεν θα σχολίαζα, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς και οδυνηροί. Στέκομαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και παραμένω υποστηρικτικός σε οποιονδήποτε ακολουθεί τα όνειρά του».
Και συνέχισε: «Πάντα προσπαθούσα να ζω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο και γι' αυτό κάθομαι εδώ μπροστά σας βαθιά προσβεβλημένος, από αυτούς τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς. Ο Θεός να σας ευλογεί».

Στην αγωγή της, η Γκίμπσον αναφέρει ότι ο Ντερούλο επικοινώνησε μαζί της το 2021 προσφέροντάς της ένα κοινό συμβόλαιο με αυτόν και δύο δισκογραφικές εταιρείες, την «Atlantic» και τη «Future History», για την παραγωγή τραγουδιών.

Η Γκίμπσον είπε ότι ο τραγουδιστής την επέλεξε επειδή χρειαζόταν να φέρει έναν νέο καλλιτέχνη στην «Atlantic» για να ξεκινήσει το πρότζεκτ και εκείνη υπέγραψε πρόθυμα τη συμφωνία, πιστεύοντας ότι ήταν πλέον ο μέντοράς της.

Είπε ότι το σχέδιο ήταν να συνεργαστεί στενά με τον Ντερούλο για ένα mixtape και ένα άλμπουμ, παραδίδοντας τις τελικές ηχογραφήσεις σε μουσικά στελέχη μέσα σε 6 μήνες.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Ντερούλο επίσης είπε στην Γκίμπσον ότι ίσως χρειαστεί να πάρει μέρος σε κάτι που ανέφερε ως «δέρμα κατσίκας και λέπια ψαριού».

Η Γκίμπσον δήλωσε στο «NBC News» ότι γνώριζε ότι τα «λέπια ψαριού» είχαν να κάνουν με κοκαΐνη, αλλά ότι έπρεπε να ψάξει τι εννοούσε ο Ντερούλο σχετικά με το «δέρμα κατσίκας».

Η Γκίμπσον είπε ότι έμαθε από διαδικτυακά άρθρα για τελετουργίες που περιλαμβάνουν σεξ, θυσίες κατσίκας και αίμα που φαίνεται να είναι αυτό για το οποίο μιλούσε ο Ντερούλο.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ γι' αυτό και προσπαθούσα να βρω και να καταλάβω τι ήταν και έπεσα πάνω σε αυτά τα άρθρα», είπε.
Σε αρκετές περιπτώσεις, η Γκίμπσον είπε ότι ο Ντερούλο της πρότεινε επίσης να δειπνήσει μαζί του και προσπάθησε να την ποτίσει με ποτό για να την ρίξει στο κρεβάτι.

Όταν εκείνη αρνήθηκε τις προτάσεις του, η Γκίμπσον ισχυρίστηκε ότι ο Ντερούλο τελικά διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της και τερμάτισε το συμβόλαιό της με τον ίδιο και τις δισκογραφικές εταιρείες.

Ως αποτέλεσμα, η Γκίμπσον υποστήριξε ότι διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες, αφού υπέστη νευρικούς κλονισμούς και άλλα ιατρικά προβλήματα.

Η Γκίμπσον υποβάλλει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση συμβολαίου και παράνομη εκδικητική καταγγελία.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr