Ελίνα Κέφη: Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλημέρα ζωή», ήμουν τελείως ατάλαντη

Ελίνα Κέφη: Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλημέρα ζωή», ήμουν τελείως ατάλαντη

«Δεν το είχα καθόλου» είπε και πρόσθεσε: «Το ήξερα από μόνη μου»

elina-kefi
H Ελίνα Κέφη έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην τελευταία της συνεργασία, τον γάμο της, αλλά και το bullying που έχει δεχτεί για την ηλικία της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι ανέφερε αρχικά: «Στην τελευταία μου συνεργασία, δεν πέρασα καλά. Σε καμία από τις προηγούμενες συνεργασίες μου δεν είχα πρόβλημα και δεν είχαν κι οι άλλοι πρόβλημα μαζί μου. Αυτό είναι πολύ βασικό. Στην τελευταία συνεργασία μου, ο άλλος είχε πρόβλημα με εμένα, όχι εγώ. Είναι αυτό που λέμε "τσακώνεται μόνος του". Ήταν ενοχλητικό, δεν είχαμε χημεία για να κυλήσει ομαλά αυτή τη συνεργασία. Ήταν κάτι που δεν με άφηνε να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Όταν έφευγα από το στούντιο, το άφηνα πίσω μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο εκείνη που εργαζόταν ως μοντέλο. «Όταν δούλευα σαν μοντέλο, δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός μεταξύ μας. Ξέρω ότι ίσως ακούγεται λίγο περίεργο αυτό που λέω. Μάλιστα, με τις περισσότερες κοπέλες έχουμε ακόμα επαφές. Είχα πάει σε ένα πρακτορείο μοντέλων, το οποίο δεν ήθελε καθόλου να με στείλει στα καλλιστεία, ήταν πολύ κατά. Αποφάσισα να πάω για να δω πως είναι. Τότε οι διαγωνισμοί ομορφιάς είχαν μια άλλη αίγλη, δεν είναι αυτή η κατάντια που βλέπουμε σήμερα. Δεν είναι διαγωνισμοί ομορφιάς αυτοί», σημείωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvzgyc4ytl21)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον γάμο της, η Ελίνα Κέφη δήλωσε: «Ο άντρας μου είναι ο άνθρωπος, με τον οποίο θέλω να μείνω μαζί του μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών φίλων. Ήταν κάτι σαν προξενιό. Είναι πολύ αστείο που τον λένε Πάνο Μιχαλόπουλο. Στον Πρωινό Καφέ με χτένιζε η αδερφή του ηθοποιού και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ¨δεν μπορείς να φανταστείς, με παίρνουν όλοι και με ρωτάνε αν θα παντρευτείς τον αδερφό μου". Εγώ παντρεύτηκα τον Πάνο Μιχαλόπουλο τον οικονομολόγο, όχι τον ηθοποιό… Στην εκκλησία τον έστησα, ήμουν εκεί, αλλά περίμενα στο αυτοκίνητο, γιατί έβλεπα ότι δεν είχαν φτάσει όλες οι φίλες μου».

Τέλος, μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει δεχτεί. «Στο θέμα της δουλειάς, δεν έχω αντιμετωπίσει ηλικιακό bullying, υπάρχει όμως και το έχω αντιμετωπίσει έξω. Ήμουν στο σούπερ μάρκετ κι ήταν μια κυρια που μου ευχήθηκε για τον γάμο και ήταν μια κοπέλα στο ταμείο και μου λέει "παντρεύτηκες;". Δεν με ήξερε, της απαντάω και αντί να μου ευχηθεί, μου λέει "τόσο μεγάλη;"», εξηγεί.

«Δέχτηκα πολλά σχόλια όταν μίλησα για την εμμηνόπαυση. Το ανησυχητικό είναι ότι τα πιο πολλά σχόλια τα αντιμετώπισα από γυναίκες. Ας απενοχοποιηθούμε με όλα αυτά», πρόσθεσε.

Τέλος, αποκάλυψε: «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο “Καλημέρα ζωή” όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν το είχα καθόλου. Ήμουν τελείως ατάλαντη. Το ήξερα από μόνη μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τρόλεϊ από τις 11:00-17:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

«Daniel»: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για αποζημιώσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε πλημμυροπαθείς

Τοπικές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης