Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου και το θέμα της ζήλειας στις σχέσεις, στην εμφάνισή του στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.
«Οι ζήλειες είναι για άλλες ηλικίες, τότε που ήμασταν στην πρώτη νιώτη ας πούμε και ζηλεύαμε για να ερωτευόμαστε και ερωτευόμασταν για να ζηλεύουμε. Ήταν μία μαύρη τρύπα που σε ρουφάει, πάντα με μέτρο φυσικά. Όταν ωριμάζουν οι σχέσεις, δεν υπάρχει ούτε ζήλεια, ούτε κτητικότητα, υπάρχει μια απόλυτη ελευθερία. Αν είναι κάποιος να είναι μαζί σου, θα είναι μαζί σου. Αν δεν είναι μαζί σου, όσο και να ζηλέψεις, όσο και να τον θέλεις, όσο και να τον κυνηγήσεις θα φύγει πιο εύκολα και πιο γρήγορα» ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvzep4rljo4p)
Και συνέχισε ο γνωστός τραγουδιστής: «Είναι ο πυρήνας των προβλημάτων που δημιουργούνται στην κοινωνία. Έχουμε δει πάρα πολλά που αφορούν γυναικοκτονίες και ξεκινάνε πολύ συχνά από υπερβολικές σκηνές ζήλειας και ψυχωτικών επεισοδίων. Η ζήλεια όταν υπάρχει πρέπει να τιθασεύεται, να δουλεύεται και να υπάρχει πρόοδος».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.