Ο δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε για τον συνάδελφό του: «Παρεξηγηθήκαμε, χαλαστήκαμε και τα ξαναβρήκαμε».
«Έτσι είναι οι άνθρωποι. Εγώ είχα πει ότι κάνω πίσω σε ό,τι έχω κάνει λάθος. Αυτό δεν είναι το σημαντικό; Στενοχωριόμουν που είχα κακή σχέση μαζί του κι ήθελα να το διορθώσω. Διορθώθηκε κι όλα καλά», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvyl21f9u7pt)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Υπάρχει τρόπος ο κεντρικός παρουσιαστής να σου δώσει χώρο και αβάντα και τρόπος να σου κόψει τα πόδια. Πάντα θα γίνεται».
Τέλος, αναφέρθηκε στην «ανθρωποφαγία» που κυριαρχεί στην τηλεόραση. «Εύχομαι να αργήσει να ξεκινήσει η ανθρωποφαγία. Καταλαβαίνω τον ανταγωνισμό και ότι δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε 20%, κάποιοι ούτε καν 10%, αλλά ας βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε», τόνισε κλείνοντας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.