Ο δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε για τον συνάδελφό του: «Παρεξηγηθήκαμε, χαλαστήκαμε και τα ξαναβρήκαμε».
«Έτσι είναι οι άνθρωποι. Εγώ είχα πει ότι κάνω πίσω σε ό,τι έχω κάνει λάθος. Αυτό δεν είναι το σημαντικό; Στενοχωριόμουν που είχα κακή σχέση μαζί του κι ήθελα να το διορθώσω. Διορθώθηκε κι όλα καλά», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvyl21f9u7pt)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Υπάρχει τρόπος ο κεντρικός παρουσιαστής να σου δώσει χώρο και αβάντα και τρόπος να σου κόψει τα πόδια. Πάντα θα γίνεται».
Τέλος, αναφέρθηκε στην «ανθρωποφαγία» που κυριαρχεί στην τηλεόραση. «Εύχομαι να αργήσει να ξεκινήσει η ανθρωποφαγία. Καταλαβαίνω τον ανταγωνισμό και ότι δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε 20%, κάποιοι ούτε καν 10%, αλλά ας βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε», τόνισε κλείνοντας.
Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές ρεύματος και φυσικού αερίου στη χώρα μας, υλοποιεί σειρά δράσεων που φροντίζουν την κοινωνία και το περιβάλλον.
Υποδεχτείτε τη νέα πρόταση διαμονής στην καρδιά της μαγευτικής πόλης της Κέρκυρας, που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αναβαθμίζει τα πρότυπα φιλοξενίας στο νησί.
Ασφάλεια, ταχύτητα με χαμηλό κόστος και ευκολία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας πίσω από το InternetBankingτης ProCredit Bank, η οποία συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό και την κορυφαία «ασπίδα» προστασίας ενάντια στο κυβερνοέγκλημα.