Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Τα έκανα σκ... όταν τα έφτιαξα με την οικιακή βοηθό»

Σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο διάσημος ηθοποιός

Arnold
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε τις αδυναμίες του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People. «Τα έκανα σκ...», είπε ευθέως ο ηθοποιός για τη σχέση του με την τότε οικιακή βοηθό της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έβαλε τέλος στο γάμο του με τη Μαρία Σράιβερ το 2011.

«Θυμηθείτε ότι δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν κάναμε κανένα καυγά», είπε ο ηθοποιός. Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ, ο όποιος ήρθε στον κόσμο 5 ημέρες αφότου ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλωσόρισε τον γιο Κρίστοφερ με τη Σράιβερ.
Baena
Η εξωσυζυγική σχέση του Σβαρτσενέγκερ και της Μπαένα είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο Τζόσεφ
Όμως, παρά το τέλος του γάμου τους, ο 76χρονος Σβαρτζενέγκερ επέμεινε ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του έχουν καλές σχέσεις.

Θα την αγαπά για πάντα
«Το κεφάλαιο μου με τη Μαρία θα συνεχιστεί για πάντα», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Παρόλο που η σχέση μας πλέον είναι διαφορετική, το μόνο που αισθάνομαι για εκείνη είναι μόνο αγάπη».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι οι δυο τους βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους. «Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να υποφέρουν εξαιτίας αυτής της εξωσυζυγικής σχέσης. Και εκείνη έχει τη δική της ζωή, τη σχέση της, εγώ έχω τη δική μου (με τη Χέδερ Μίλιγκαν), αλλά πάντα επικοινωνούμε για τα παιδιά, για τις διακοπές, για τα πάρτι γενεθλίων και τα Χριστούγεννα».



Εκτός από τον Κρίστοφερ, το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα τρία παιδιά την 33χρονη Κάθριν, την 32χρονη Κριστίνα και τον 30χρονο Πάτρικ.

Ωστόσο μια πηγή δήλωσε στη Page Six τον Μάιο ότι τα παιδιά της Σράιβερ «δεν αγαπούν» τον νόθο γιο του πατέρα τους. «Ο Άρλοντ πάντα συμπεριφερόταν στον Τζόσεφ όπως σε όλα του τα παιδιά του - πολύ δίκαια. Αλλά τα άλλα του παιδιά ξεσπούν στον Τζο».

arnold-schwarzenegger-regrets-affair-ended-marriage
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Μαρία Σράιβερ χώρισαν και επίσημα to 2020
Κλείσιμο


«Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε»
Στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Arnold» αποκαλύφθηκε ότι η Σράιβερ έμαθε για την παράνομη σχέση του συζύγου της κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας συμβουλευτικής γάμου το 2011.

«Η Μαρία θέλει να μάθει αν είσαι ο πατέρας του Τζόζεφ», τον ρώτησε η σύμβουλος γάμου, αναφερόμενη στο παιδί της Μπαένα, το οποίο έφερε έμοιαζε πολύ στον Σβαρτσενέγκερ. «Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε. Και τότε είπα την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του 25ετούς γάμου του τον Μάιο του 2011. Λίγες μέρες αργότερα, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι ο Σβαρτσενέγκερ είχε εξώγαμο παιδί με την οικονόμο της οικογένειας.

Το διαζύγιο και η περιουσία
Το διαζύγιο του Σβαρτζενέγκερ και της Σράιβερ οριστικοποιήθηκε το 2021, καθώς δεν είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο και έπρεπε να διευθετηθεί ένας πολύπλοκος διακανονισμός περιουσιακών ζητημάτων.

Ο Σβαρτσενέγκερ άρχισε να βγαίνει με τη φυσικοθεραπεύτρια Χέδερ Μίλιγκαν το 2013. Το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί μέχρι και σήμερα, παρά τη διαφορά ηλικίας των 27 ετών.

Η Σράιβερ, από την πλευρά της, προχώρησε σε σχέση με τον πολιτικό αναλυτή Μάθιου Ντάουντ, αλλά λέγεται ότι χώρισαν στα τέλη του 2020.

Ειδήσεις σήμερα:

Η φωτογραφία Βανδή και Μπισμπίκη από τη Ρόδο - «Έτσι αποχαιρετήσαμε κι εμείς οριστικά το καλοκαίρι»


Γερανοί και μοτοσικλετιστές της τροχαίας από σημερα στον Κηφισό για να βελτιωθεί η κίνηση


Αδιανόητο βίντεο: 15χρονη πέταξε καρέκλα στο κεφάλι καθηγήτριας στις ΗΠΑ - Κατηγορείται για κακούργημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης