Εβελίνα Παπούλια για το δεύτερο διαζύγιό της: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα»

Εβελίνα Παπούλια για το δεύτερο διαζύγιό της: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα»

«Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε γιατί υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι» δήλωσε η ηθοποιός

evelina_papoulia__1_
Για την κόρη της, την Αφροδίτη Λιάντου, και τα διαζύγια που πήρε, μίλησε η Εβελίνα Παπούλια, ανάμεσα σε άλλα, στην κάμερα της εκπομπής «Μπαμπά-δες», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο πρώτος χωρισμός από τον πατέρα της κόρης της, τον Γιώργο Λιάντο, αποφασίστηκε από κοινού. Ενώ, στον δεύτερο γάμο της, το διαζύγιο ήρθε και πάλι σύντομα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvwbodqeeald)

«Χωρίσαμε σε λιγότερο από δύο χρόνια. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να έχω χωρίσει και πολύ νωρίτερα. Με τον Γιώργο ήταν κοινή συναινέσει το διαζύγιο, η Αφροδίτη ήταν μικρή, οπότε δεν θα είχε εικόνες σπιτιού, οικογενειακές και ήταν και πιο ασφαλές νομίζω, το ότι χωρίσαμε τόσο νωρίς, απ΄το να νιώσει αποχωρισμό η Αφροδίτη σε μεγαλύτερη ηλικία», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάντο.

Κλείσιμο
Σχετικά με τον δεύτερο γάμο της, δήλωσε: «Μία που παντρεύτηκα και μία που χώρισα. Αυτό ήταν και το μεγάλο σφάλμα μου, ήταν κάτι που δεν καταλάβαινα εγώ. Δεν είχα πάρει είδηση τι παιζότανε γιατί υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι».

«Οπότε, όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς ηρεμία, αλλά υπήρχε κάτι υπόγειο από κάτω – έβραζε η φάση γιατί κάποια στιγμή επιτέθηκε η Αφροδίτη – και όταν είδα ότι ζορίζεται, της είπα μαζεύεις τα πράγματά σου, μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγουμε», είπε στο τέλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία με θύμα πλαστικό χειρουργό

Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» - Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ακόμη στα δικαστήρια ο φόνος Χορευτάκη από τον Λαγουδάκη το 2008 - Αποφυλακίστηκε παρανόμως ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης