Κορίνα Τσοπέη για τον πρώτο της σύζυγο: «Υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου και μέναμε στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες»

Κορίνα Τσοπέη για τον πρώτο της σύζυγο: «Υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου και μέναμε στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες»

«"Ούτε στο σκυλί δεν θα το έκανες αυτό" μου λέει: "Ποτέ δεν θα το έκανα στο σκυλί, το σκυλί είναι καλό και το αγαπώ" του απαντούσα» περιέγραψε η Μις Υφήλιος 1964 ανάμεσα σε άλλα περιστατικά

korina_tsopei__1_
Στον πρώτο της γάμο και τον δύσκολο χωρισμό που ακολούθησε, αναφέρθηκε η Κορίνα Τσοπέη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Στούντιο 4», κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου.

«Ήμασταν και οι δυο νέοι, ερωτικά γράμματα, λουλούδια χωρίς λόγο. Ήξερε, είχε μάθει πως να φέρεται σε μια γυναίκα ενώ ο άλλος, που μου άρεσε, δεν ήξερε τίποτα απ’ αυτά. Ο Στηβ ήταν πολύ εκδηλωτικός, ωραίος, ταλαντούχος. Όταν παντρεύεσαι όμως, παντρεύεσαι. Τσακώνεσαι, τα ξαναφτιάχνεις αλλά τον χωρισμό ούτε καν τον περίμενα. Και όταν ξαναγύρισε, είδα ποιος ακριβώς ήταν και δεν ήθελα αυτόν αλλά τον άλλον που είχα ερωτευθεί, ο οποίος είχε εξαφανιστεί» εξομολογήθηκε, αρχικά, η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvvhwe1tx99d)

Κλείσιμο
Και στη συνέχεια πρόσθεσε «Τα παιδιά μου ήταν μικρά, έρχεται μια φορά να μου πει πως θέλει διαζύγιο και του είπα: "Που είναι;". Θα το υπογράψω αυτή τη στιγμή”. Το υπέγραψα και μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες. Πηγαίναμε σε ψυχίατρο, έφτιαχνα το τραπέζι, τα παιδιά έτρωγαν και αυτός έλεγε: "Είναι κρύο". Και το ένα το άλλο. Μετά σταμάτησα να του βάζω να φάει και τον έστελνα να βάλει στην κουζίνα μόνος του».

«Είχε πάρει το πιάτο του, τα μαχαίρια και τα πιρούνια και τα πετάει όλα ανάποδα μέσα στην κατσαρόλα. "Ούτε στο σκυλί δεν θα το έκανες αυτό" μου λέει: "Ποτέ δεν θα το έκανα στο σκυλί, το σκυλί είναι καλό και το αγαπώ" του απαντούσα. Ένα βράδυ που ροχάλιζε του έβαλα το μαξιλάρι πάνω του. Και την άλλη ημέρα μου έλεγε: "Χθες το βράδυ δεν ανέπνεα πολύ καλά" και του απάντησα: "Στον ύπνο σου θα ήταν". Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα», είπε στο τέλος η μις Υφήλιος του 1964.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Εκτός ελέγχου ο Μπέος στον Βόλο - Ξυλοφορτώνει πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Θρήνος στο Μεσολόγγι για τη γυναίκα που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε κρεατομηχανή

Νέοι στη Σουηδία εκλιπαρούν συμμορίες να κάνουν φόνους με συμβόλαια θανάτου - Ο στρατός στους δρόμους για να βάλει τάξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης