Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το βίντεο με τα μαχαίρια: «Περνάω ένα διαζύγιο, δεν είναι εύκολο»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το βίντεο με τα μαχαίρια: «Περνάω ένα διαζύγιο, δεν είναι εύκολο»

Η τραγουδίστρια έκανε μια νέα ανάρτηση μετά το βίντεο που ανησύχησε τους φαν της

spears__1_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο αγκαλιάζεται και βρίσκεται πολύ κοντά με τον μάνατζερ και φίλο της, Κέιντ Χάντσον, το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία της δημοσίευση στο Instagram έρχεται μία ημέρα μετά ενός βίντεο, στο οποίο χορεύει με μαχαίρια κουζίνας και το οποίο προκάλεσε ανησυχία ανάμεσα στους θαυμαστές της.

Ο Χάντσον, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες να γέρνει προς την 41χρονη Σπίαρς και να τη φιλάει στο μάγουλο.

Σε μια μακροσκελή λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτηση, η Σπίαρς αναφέρθηκε εν συντομία στο εν εξελίξει διαζύγιό της από τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.

Κλείσιμο
Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες της συγγραφής των επερχόμενων απομνημονευμάτων της «The Woman In Me».

Ωστόσο, διατήρησε μια χαρούμενη στάση καθ' όλη τη διάρκεια της ανάρτησής της.

Αρχικά, έγραψε: «Βρίσκομαι σε μια τόσο όμορφη τοποθεσία!!! Είμαι τόσο τυχερή που έχω καταπληκτικούς φίλους!!! Οι θετικές επιβεβαιώσεις είναι σημαντικές για μένα αυτή τη στιγμή!!!».
spears_1

Και πρόσθεσε: «Το λέω αυτό επειδή περνάω ένα διαζύγιο και το να πρέπει να αποτυπώσω το παρελθόν μου σε ένα βιβλίο ήταν... ας πούμε απλά ότι δεν ήταν εύκολο!!! Απλά λέω!!! Αλλά παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά και μαθαίνω να αναπνέω !!! Η αυτοαγάπη είναι τόσο απίστευτα σημαντική!!! Ξύπνησα και απλά έκλαψα γιατί ένιωσα ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος!!!».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Μετά σκέφτηκα τη σχέση μου μεταξύ της ζωής μου και του Instagram αυτή τη στιγμή!!! Ας το ξεκαθαρίσουμε!!! Είναι εθιστικό ... αλλά κατά την προσωπική μου άποψη η στιγμή που αρχίζεις να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά είναι όταν οι άνθρωποι τα παρατάνε!!! Έι, δεν προωθώ το FaceTune για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά σοβαρά όταν έχω μέρες κατάθλιψης κοιτάζω και βλέπω τις νέες εφαρμογές και με κάνει να νιώθω ανόητη!!! Είμαι σαν ουάου αυτό είναι γαμάτο!!! Βλέπω τα πράγματα με έναν πιο φωτεινό τρόπο και τι κι αν είναι βελτιωμένο!!!».

«Απλά προσπαθώ να καταλάβω τους ανθρώπους που λένε ότι δεν συμμετέχουν σε αυτό!!! Παρόλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη άμυνα για κάποιο λόγο κάνοντας κατηγορίες και υποβαθμίζοντας το λέγοντας ότι όλες οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και είναι όλες ρετουσαρισμένες!!! Τίποτα δεν είναι αληθινό... ειλικρινά ποιος γαμ... νοιάζεται!!!», έγραψε η ποπ σταρ.
spears_2

Και τόνισε: «Αν είστε τόσο δικαιούχοι και τέλειοι γιατί θα πρέπει να σας ενδιαφέρει αν κάποιος πειραματίζεται με εφαρμογές στο τηλέφωνό του;;; Γιατί να το αναφέρεις; Αν είσαι τόσο πολύ καλύτερη από αυτό; Αλλά είσαι; Έλα τώρα!!! Αγαπώ την καλύτερή μου φίλη!».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Εκτός ελέγχου ο Μπέος στον Βόλο - Ξυλοφορτώνει πλημμυροπαθή που τον έβρισε

«Βγήκε η κόρη της και φώναζε βοήθεια» - Πώς διαμελίστηκε η γυναίκα που πήγε να καθαρίσει κρεατομηχανή στο Μεσολόγγι

Πώς φτάσαμε στο... lockdown του ΟΑΚΑ - Χρονοβόρες και πολύ ακριβές οι παρεμβάσεις που απαιτούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης