Argylle: Αισθησιακός χορός της Ντούα Λίπα με τον Χένρι Κάβιλ, μία ελληνική ταβέρνα και πολλή δράση - Δείτε βίντεο

Argylle: Αισθησιακός χορός της Ντούα Λίπα με τον Χένρι Κάβιλ, μία ελληνική ταβέρνα και πολλή δράση - Δείτε βίντεο

Με λίγο άρωμα Ελλάδας κιόλας η πρώτη ματιά στο Argylle του Matthew Vaughn - Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του εν λόγω σούπερ κατασκόπου σε όλον τον κόσμο

caill-dua-lipa-1
Αν και ο Χένρι Κάβιλ έχει κρεμάσει την κάπα του Superman, καλείται ξανά να σώσει τον κόσμο στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «Argylle» του Μάθιου Βων.

Σύμφωνα με το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Apple Original Films ο σταρ υποδύεται έναν υπερκατάσκοπο, τον Argylle, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ακόμα και σε μία ελληνική νησιώτικη ταβέρνα πραγματοποιώντας μυστικές αποστολές. Μαζί του η ξανθιά πλέον Ντούα Λίπα η οποία πραγματοποιεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη.

To τρέιλερ δείχνει τη Lipa να βάζει στο στόχαστρο τον Henry Cavill, ο οποίος υποδύεται τον πράκτορα Argylle, και να θέτει το ερώτημα: «Ελπίζω να χορεύεις τόσο καλά όσο ντύνεσαι». Στη συνέχεια, η νέα ξανθιά Lipa περπατάει προς τον Cavill πριν ξεκινήσει ένας αισθησιακός χορός.

Δείτε το τρέιλερ
Argylle | Official Trailer - In Cinemas February 1 (Universal Studios) - HD
Κλείσιμο

Πρόκειται για μία ταινία από το μυαλό του σκηνοθέτη Matthew Vaughn, γνωστού για την "Kingsman" τριλογία ταινιών με το "Argylle" να είναι μια ακόμη κατασκοπική ταινία που είναι παρωδία του James Bond.

Ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται όταν τα σενάρια των μυθιστορημάτων της συγγραφέως Elly Conway (Bryce Dallas Howard) ζωντανεύουν στον πραγματικό κόσμο και διαταράσσουν την ήρεμη ζωή αυτής και του γάτου της. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης κι άλλα δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι: Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose και Samuel L. Jackson.

taverna-1


Τo φιλμ ακολουθεί την «Έλι Κόνγουεϊ μία μοναχική συγγραφέα κατασκοπικών μυθιστορημάτων, της οποίας η ιδέα της ευτυχίας είναι μια νύχτα στο σπίτι με τον υπολογιστή της και τη γάτα της», όπως αναφέρεται στην περιγραφή της ταινίας. «Όταν όμως η πλοκή των μυθιστορηματικών βιβλίων της Έλι -που έχουν ως επίκεντρο τον μυστικό πράκτορα Argylle και την αποστολή του να διαλευκάνει ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό συνδικάτο- αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις μυστικές ενέργειες μιας πραγματικής κατασκοπευτικής οργάνωσης, τα ήσυχα βράδια στο σπίτι γίνονται παρελθόν».

«Είναι ο γάτος της γυναίκας μου και της κόρης μου» δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Εmpire. «Τον έκλεψα τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων και είπα, «Θα τον δανειστώ για τους επόμενους τρεις μήνες»… και στο τέλος τον ερωτεύτηκα». Ο Μάθιου Βον, είναι επίσης παραγωγός στην ταινία, μαζί με τους 'Ανταμ Μπόλινγκ, Ντέιβιντ Ριντ και τον σεναριογράφο Τζέισον Φουκς.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2024 πριν την προβολή της στο Apple TV+.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Μάγισσα: Η γυμνή σκηνή του Αναστάση Ροϊλού αναστάτωσε το Twitter - «Έργο τέχνης»

Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο - Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια

Νέες ταυτότητες: Ανοίγουν ραντεβού και τον Δεκέμβριο λόγω αυξημένης ζήτησης - Έχουν κλείσει ήδη 60.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης