Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε»

«Είναι πολύ γλυκός, έχει μια γλύκα που σε τραβάει» δήλωσε ο παρουσιαστής

arnaoutoglou_-_koutsopoulos
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου και την παρουσίαση της «Φάρμας», μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει στο άκουσμα της είδησης.

Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου παραδέχθηκε πως έκανε λάθος στην κριτική που άσκησε εκ των προτέρων. Επίσης αποκάλυψε μάλιστα πως ζήτησε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Ήταν καταπληκτικό το τρέιλερ που έκανε, ήταν φανταστικός, φοβερά άνετος. Μπορεί να παίρνει και το βραβείο της χρονιάς. Στη "Φάρμα" τον είδα πάρα πολύ λίγο, έκανα ένα ζάπινγκ κάποια στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvtk5nkr94dd)
Κλείσιμο

«Η έννοια του παρουσιαστή σε ένα ριάλιτι είναι να προσπαθεί να βγάλει πράγματα μέσα από αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά στα ριάλιτι κάποιες φορές ίσως πρέπει να "γεννήσεις", να δημιουργήσεις καταστάσεις και συναισθήματα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη τεχνική και τη γνωρίζει μία ειδική κατηγορία παρουσιαστών. Υπάρχει ένα άλλο είδος άλλου ριάλιτι που είναι τελείως αθλητικό και δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις κάτι εκεί. Αυτή ήταν η μόνη μου ένσταση στην αρχή, αν και του ζήτησα συγγνώμη στη συνέχεια, γιατί έπρεπε πρώτα να τον δούμε τον άνθρωπο και μετά να τον κρίνουμε», δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Αλλά ο άνθρωπος μόλις ξεκίνησε, ας τον αφήσουμε να δούμε τι θα κάνει. Αλλά είναι πολύ γλυκός, έχει μια γλύκα που σε τραβάει», είπε στο τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τι είχε πει ο παρουσιαστής για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σχολιάσει την απόφαση του Star να βάλει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη θέση παρουσιαστή ριάλιτι, όταν είχε κυκλοφορήσει  η είδηση μες τον Ιούνιο.

Ο ίδιος είχε πει στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει τα πρωινά: «Το σοκ – μικρό ή μεγάλο – ήταν ότι τη "Φάρμα" θα την παρουσιάσει ο Κουτσόπουλος. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρω πώς είναι αυτή η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν τον δω τον άνθρωπο και είναι καλός, ξέρετε ότι ζητάω και συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι κάτι να έχουν δει που να μην το έχω δει εγώ».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό μας»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctggapsi33oh)

«Δεν μπορώ να φανταστώ – ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς μπορεί να την παρουσιάσεις, πρέπει να βγάλεις πράγματα από εκεί πέρα μέσα. Εκτός αν ο άνθρωπος είναι υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε. Εγώ δηλαδή να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef;» είχε πει στο τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Άρτα - Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

«Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο, με την τεράστια υπέροχη καρδιά» - Δάκρυα για τον 51χρονο εργάτη στην Σαντορίνη

Μάθε πού ψηφίζεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Σε λειτουργία η ψηφιακή πλατφόρμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης