Ηλίας Μαμαλάκης: «Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας»

Ηλίας Μαμαλάκης: «Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας»

«Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία» είπε για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

ilias-mamalakis__2_
Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις μαγειρικές εκπομπές της τηλεόρασης, αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Ο σεφ μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη μία» κι αρχικά, ανέφερε: «Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας. Οι παραγωγές μειώθηκαν, πιέστηκαν οικονομικά και η ποιότητα γενικά είχε πέσει».

«Βγήκανε κάποιες εκπομπές, οι οποίες ήταν παρόμοιες με τη δική μου, όμως επειδή νόμιζαν ότι είναι εύκολο σαν ταξιδιωτικό, δεν πήγαν πολύ καλά», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvr05sx7m821)

Κλείσιμο
Αναφορικά με τους διαγωνισμούς μαγειρικής που έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση είπε: «Τα τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως το MasterChef και το Top Chef, εκτελέστηκαν στις αρχές πάρα πολύ δυνατά. Ξαναέγινε μια προσπάθεια με το Top Chef από τον ΣΚΑΪ το οποίο όμως, ήταν μέσα στη φτώχεια την καταραμένη, σε ένα δωμάτιο είχαν κλειστεί όλοι με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν είδαμε ούτε ένα γέλιο».

«Οπότε, ξαναέμεινε μόνο το MasterChef. Πέρσι ήταν βαρετό όμως κι ήξερες τις ατάκες που θα ακούσεις», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», δήλωσε: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό. Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω».

«Έχω δυο ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δηλαδή εάν τους αφήσεις ελεύθερους δεν νομίζω πως θα έκαναν παρέα ποτέ, άριστοι όμως, στο είδος τους. Παίρνουμε λοιπόν, τώρα αυτούς τους δυο ανθρώπους για να κάνουν κάτι. Εάν η παραγωγή έχει βρει τρικ και το κάνει ωραίο, με γεια τους και χαρά τους», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαλέγουν Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου για πρόεδρο

Βίντεο: Δάκρυσε η Σάκκαρη μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα - H συγκίνηση για τον παππού της

«Τρέλα» από 12.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό - Στις εξέδρες Στάνκογλου, Μπισμπίκης - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης