Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Σήμερα γάμος γίνεται

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Σήμερα γάμος γίνεται

Και οι δύο συμμετείχαν στο «Survivor», είχαν τον ίδιο πνευματικό και ερωτεύθηκαν, τόσο απλά και τόσο σύντομα - Το απόγευμα της Κυριακής στις 17.00, στον ναό των Αγίων Ισιδώρων ο Ντάνος και η Δήμητρα έσονται εις σάρκα μίαν - Πώς φτάσαμε στον ξαφνικό γάμο και τι έχει ετοιμαστεί για τους 600 καλεσμένους του ζευγαριού;

giorgos-aggelopoulos__4_
Όταν δημοσιοποιήθηκε το προσκλητήριο του γάμου του ζεύγους, πολλοί νόμιζαν ότι ήταν διαφημιστικό τρικ. Πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση για μία ακόμη φορά, δεν ήταν η πρώτη, ανέλαβαν να πρωταγωνιστήσουν σε κάποια καμπάνια και σύντομα θα βλέπαμε σκηνές παρόμοιες με αυτές του θρυλικού ουίσκι, όπου η νύφη ακολουθώντας την καρδιά της, το έσκαγε και πάνω στο άλογο ή στην μηχανή έφευγε με τον αγαπημένο της. Λογικά ο Ντανος θα είχε τον ρόλο του αγιάτρευτου έρωτα και όχι του γαμρού που μένει μπουκάλα στην εκκλησία.

Τελικά, δεν ήταν κόλπο. Ηταν κανονικό προσκλητήριο, το οποίο μπορεί να μην έπεσε από τα χέρια, όπως αναφέρεται στο θρυλικό άσμα, αλλά βρέθηκε στα stories του στενού φίλου και κουμπάρου του ζευγαριού, Αναστάσιου Ντούγκα. Ο Ντάνος παντρεύεται; Ναι, και όμως. Πριν καλά καλά παραδεχτούν την σχέση, την οποία πεισματικά αρνούνταν αμφότεροι, αποφάσισαν ένα Κυριακάτικο απόγευμα να αιφνιδιάσουν τους πάντες και να παντρευτούν…

ντανος
Όλα τα κλισέ που μπορεί να εφεύρει ένας κοινωνικός περίγυρος που προσπαθεί να ερμηνεύει τα χαρμόσυνα γεγονότα μέσω λογικής κλειδαρότρυπας, ακούστηκαν ξανά και ξανά. Ουδείς λόγος να επαναληφθούν ή να αναπαραχθούν. Σίγουρα ο Γιώργος αποφάσισε με την Δήμητρα ότι ήταν η στιγμή να ενώσουν τις ζωές τους. Σίγουροι για την σχέση και τα κοινά θέλω και πιστεύω τους αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Γιώργος ήθελε και κάτι ακόμη. Να δώσει αυτή την χαρά στην μητέρα του, τον δικό του φύλακα – άγγελο που περνά τον δικό της Γολγοθά, καθώς νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κλείσιμο
Από το 2017, οπότε και προσγειώθηκε από το αεροπλάνο που τον έφερε νικητή του Survivor από τον Αγιο Δομίνικο, μία γυναίκα ήταν πάντα στο πλάι του. Η μάνα του. Εκείνη την βραδιά στο Γαλάτσι όπου κοιτούσε γύρω του σαστισμένος μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την αγάπη του κόσμου, την φρενίτιδα του πλήθους. Την ημέρα που προσπαθώντας να πλησιάσει τον σταθμό δυσκολεύτηκε να κινηθεί καθώς ο κόσμος είχε γεμίσει και την Φαληρέως και την Εθνάρχου Μακαρίου… εκείνη διακριτικά στεκόταν στο πλευρό του, τον έψαχνε με τα μάτια της, τον κρατούσε τρυφερά. Ο γιος της, ο Ντάνος ήταν ο λαϊκός τηλεοπτικός ήρωας της δεκαετίας.

Ο παίκτης που κατά τύχη μπήκε σε ένα αεροπλάνο, πήγε σε ένα πρωτόγνωρο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε τον σταυρό του πριν τα αγωνίσματα, φιλούσε το κομποσκοίνι που είχε πάντα στον καρπό και τον σταυρό που φορούσε και σάρωνε τις νίκες και τους αντιπάλους του.

Από τότε μέχρι και πρόσφατα η προσωπική ζωή του περιζήτητου εργένη ήταν και παρέμενε γρίφος. Τυχόν ενσταντανέ που υποδήλωναν ερωτικά vibes διαψεύδονταν εν ριπή οφθαλμού από τον ίδιο και όλα είχαν την ίδια λεζάντα: Φίλοι για πάντα.

Στην περίπτωση της Δήμητρας όμως όλα ήταν διαφορετικά. Από την πρώτη δημόσια εμφάνιση και πληροφορία μέχρι την δημοσιοποίηση του προσκλητηρίου…

ντανος2
Ο πνευματικός, το ριάλιτι και ο μεγάλος έρωτας

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον. Με την Δήμητρα έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο». Αυτά έλεγε σε συνέντευξή του λίγους μήνες πριν ο Ντάνος. Λίγο Πυθία, λίγο «πρέπει δεν πρέπει», μόνο τρελούς δεν έβγαλε τους δημοσιογράφους που έβλεπαν την σχέση να οδηγείται στην εκκλησία. Ηταν η πάγια θέση του απέναντι σε ο,τιδήποτε αφορούσε τη προσωπική του ζωή.

Κάποια στιγμή ωστόσο άρχισε να κουράζει τους δημοσιογράφους αυτή η στάση. Διότι έβλεπαν σε δημόσια θέα κάτι πολύ τρυφερό και ερωτικό, το οποίο εκείνος επέμενε να αρνείται σε βαθμό υπερβολικό. Σχεδόν αγχωμένος έσπευδε να διαψεύσει τις υπόνοιες.

«Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σύντροφος του Δήμητρα Βαμβακούση, «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;»

0580_GIORGOS_AGELOPOYLOS_DIMITRA_VAMVAKOYSI_2112023__1_
Το ζευγάρι εθεάθη μαζί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2023 σε έξοδο στα μπουζούκια. Η Νατάσσα Θεοδωρίδου τραγουδούσε και ο Ντάνος με την Δήμητρα την άκουγαν αγκαλιασμένοι. Ομολογουμένως η εικόνα τους δεν θύμιζε κολλητούς… Το κρυφτό όμως συνεχίστηκε ακόμη και όταν αποφάσισαν να δώσουν την πρώτη κοινή συνέντευξη τους στην Φαίη Σκορδά. Και μετά στα βραβεία MAD…
IMG_5577
Κάποια στιγμή, τα μονοπάτια της σχέσης αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Αρχίζοντας από το μεγάλο και το σημαντικότερο. Ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, τότε ιερέας στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού θα φέρει κοντά το ζευγάρι. Είναι το πρόσωπο που καθόρισε την σχέση, την εξέλιξη και την πίστη και των δύο.


Πρώτη, η Δήμητρα Βαμβακούση δήλωσε: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο». Κι εκείνος θα πει πως «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι, μετά ήρθε και το διαφημιστικό». Όταν ο ιερέας θα αποπεμφθεί και θα βρεθεί στην Κρήτη, εκείνοι θα τον στηρίξουν με θερμές δημόσιες δηλώσεις και πάντα με επιχειρήματα εναντίον όλων όσοι τον αμφισβητούσαν…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq5ern3gdndl)

Μετά την εμφάνιση σε τηλεοπτικό πλατό και νυχτερινό μαγαζί, το ζευγάρι δημοσιεύει ενσταντανέ από την Σκιάθο, την γενέτειρα του Ντάνου. Μαζί τους εκτός από φίλους και συγγενείς είναι και η μητέρα του Ντάνου. Αυτό πυροδοτεί τις φήμες για επισημοποίηση της σχέσης. Η λογική της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας που θέλει τα ζευγάρια μόλις γνωρίσουν τους γονείς να παντρεύονται δεν θα μπορούσε να μην ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση και μάλιστα όταν όλοι γνωρίζουν το πόσο παραδοσιακός είναι ο Αγγελόπουλος.

Ο γάμος, η δεξίωση, οι καλεσμένοι και οι εκπλήξεις

Ο Αναστάσιος Ντούγκας είναι ο στενός συνεργάτης του Γιώργου που από το 2017 μέχρι και σήμερα βρίσκεται δίπλα του σε όλα τα βήματα. Μαζί και με την Ράνια Κωστάκη ιδρύουν τον «Φύλακα Αγγελο» για να βοηθήσουν κακοποιημένα παιδιά. Θα κάνουν πολλές δράσεις και παράλληλα με την πορεία του Αγγελόπουλου στην υποκριτική χτίζουν μία άλλη διαφορετική. Εκείνος μαζί με την κόρη του ιερέα, την Ειρήνη Λουπασάκη θα παντρέψουν το ζευγάρι. Ο πατέρας Δημήτριος θα είναι παρών με τα άμφια αλλά δεν μπορεί να τελέσει το Μυστήριο…

Το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος και την νύφη θα φροντίσουν ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Πριν λίγες ημέρες, είπε στις κάμερες πως «Θέλω φυσικότητα στο μακιγιάζ μου, γιατί είναι μέρα απόλυτης ειλικρίνειας, γιατί παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους. Ανυπομονώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά στον γάμο. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο σκοπεύουμε πριν από τον γάμο να κοινωνήσουμε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvmtt5qgrcg1)

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, δεν θα μείνει μετά το μυστήριο για φωτογραφίες. Θα αναχωρήσει αμέσως για τον χώρο της δεξίωσης όπου το παρών θα δώσουν περίπου 600 καλεσμένοι. Μεταξύ άλλων και κάποιοι συμπαίκτες τους από το Survivor: Μπο, Στέλλα Χαμπέρη, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Χρανιώτης, Ηλίας Μπόγδανος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελένη Δάρρα.

Η λίστα είναι μεγάλη και έχουν προσκληθεί μεταξύ άλλων δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και τηλεοπτικά πρόσωπα. Στην δεξίωση μουσική θα παίξει η Ράνια Κωστάκη ενώ για το ζευγάρι θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, λίγες ώρες πριν τον γάμο του, ένα είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία: να δώσει χαρά στην μητέρα του... Ευχές για βίο ανθόσπαρτο.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ: Διαλέγουν Κασσελάκη ή Αχτσιόγλου για πρόεδρο

Βίντεο: Δάκρυσε η Σάκκαρη μετά το τρόπαιο στη Γκουανταλαχάρα - H συγκίνηση για τον παππού της

«Τρέλα» από 12.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό - Στις εξέδρες Στάνκογλου, Μπισμπίκης - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης