Κατερίνα Λιόλιου: Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square

Κατερίνα Λιόλιου: Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε billboard στην Times Square

Η τραγουδίστρια συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση

lioliou-katerina
Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στη γνωστή διαφημιστική πινακίδα του Spotify στην Times Square της Νέας Υόρκης. Η τραγουδίστρια έγινε μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας, Panik Platinum, η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.
Η Κατερίνα Λιόλιου είναι στο playlist με το πρόσφατο single «Πάω Στο Νησί» που ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, τα digital streams και το YouTube, όπου έχει ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια views.

Δείτε τη δημοσίευση


Η διάσημη πινακίδα στην Times Square
Το Spotify διαθέτει μια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square της Νέας Υόρκης που χρησιμοποιείται συνήθως για την προώθηση νέων μουσικών κυκλοφοριών, συνεργασιών καλλιτεχνών και άλλων πρωτοβουλιών της πλατφόρμας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές πινακίδες στην Times Square και την βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα.

Το Spotify χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη διαφημιστική πινακίδα από το 2017 και έχει παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών και μουσικών όλα αυτά τα χρόνια. Χρησιμοποιεί επίσης την πινακίδα για να προωθήσει τις δικές του πρωτοβουλίες, όπως την καμπάνια EQUAL, η οποία υποστηρίζει γυναίκες και μη δυαδικούς καλλιτέχνες. Το 2022, το Spotify παρουσίασε στη διαφημιστική πινακίδα τη Φιλιππινέζα καλλιτέχνιδα Belle Mariano στο πλαίσιο της εκστρατείας EQUAL.

Ειδήσεις σήμερα

Στις 18:00 το τετ α τετ Μητσοτάκη – Ερντογάν: Χαμηλές προσδοκίες, παρά τη μεταστροφή Ερντογάν

Τον Δεκέμβριο η έκτακτη οικονομική ενίσχυση 100 - 200€ σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά

Σκρέκας: Ειδικά ταμπελάκια για προϊόντα με μειωμένες τιμές στα σούπερ μάρκετ - Application για καταγγελίες αισχροκέρδειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης