Μάγδα Τσαγγάνη: «Από το πολύ άγχος στη "Μαρία την άσχημη" πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο»

Μάγδα Τσαγγάνη: «Από το πολύ άγχος στη "Μαρία την άσχημη" πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο»

«Αν με φωνάξουν σε κανένα σίριαλ θα ζητήσω να πω μόνο "καλημέρα σας"» δήλωσε η ηθοποιός

tsaggani
Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, για το σπίτι της που καταστράφηκε και τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις στήριξης στον Αλέξη Γεωργούλη, στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση, δεν υπάρχει ελπίδα. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο κάηκε μια πολυκατοικία έξι ορόφων, με 20 διαμερίσματα, που κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι έγιναν τρία πλιάτσικα», είπε αρχικά για την καταστροφή του σπιτιού της.

Σχετικά με τη μάχη της με τον καρκίνο, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο καρκίνος δεν νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvnkxiuy91lt)
Κλείσιμο

«Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό το επάγγελμα. Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη "Μαρία την άσχημη" πιστεύω ότι έπαθα τον καρκίνο. Αν με φωνάξουν σε κανένα σίριαλ θα ζητήσω να πω μόνο "καλημέρα σας"», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε: «Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν "Ο εραστής δυτικών προαστίων". Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη».

Τέλος, σχετικά με τις καταγγελίες του Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε: «Δεν είναι δυνατόν αυτό το παιδί, να έχει κάτι τέτοιο πράγμα. Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ο πατέρας μου να ήταν, ο αδερφός μου να ήταν, να τιμωρηθεί. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά. Οι γυναίκες λιποθυμούσαν, είχε τύχει σε εξωτερικό γύρισμα, στην Αγία Παρασκευή και τον είδε και έπεσε και εκείνος τη συνέφερε».

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Οι νέες «μεταγραφές» Κασσελάκη - Συμμαχίες και… λάσπες στον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης