Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι ευφυέστατος αλλά εγώ ψηφίζω ΝΔ» λέει συγγενής του

Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι ευφυέστατος αλλά εγώ ψηφίζω ΝΔ» λέει συγγενής του

«Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του, καλή επιτυχία αλλά εγώ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία» είπε η συγγενής του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε το βίντεο

kasselakis872
Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε συγγενής του.

Η γυναίκα, που γνωρίζει τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», επισημαίνοντας ότι εκείνη ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, όπως υποστήριξε η κυρία Ελένη ότι έπραττε και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο παρελθόν.


Αναλυτικά, είπε στην εκπομπή:

«Ο προπάππους του ήταν με την πεθερά μου αδέρφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοίταξε, οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα έξυπνα τα παιδιά που έχει διαλέξει Ελλάδα. Ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvmr8rjmoa5t)

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας: «Η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι εφυέστατοι άνθρωποι κι αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο... δεν είναι Κασσελάκη αλλά ήταν κι αυτή η καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι ένα ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Για τα πολιτικά φρονήματα τόσο της ίδιας, όσο και του Στέφανου Κασσελάκη στο παρελθόν, η γυναίκα δήλωσε:

«Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει.

Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήτανε».

Τέλος, η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του.

«Κοιτάξτε να δείτε εγώ... επειδή και η Εκκλησία το δέχεται όταν οι ορμόνες τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια... Μου αρέσει και η ευθύτητα του. Γιατί εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό δεν είμαι γυναικούλα τύπου.... αφού οι παπάδες το δέχονται. Αν είναι η τύχη σου τέτοια οι ορμόνες του υπερτερούν το θηλυκό γένος» είπε η συγγενής του Στέφανου Κασσελάκη.



Ειδήσεις σήμερα

Παππάς υπέρ Κασσελάκη: «Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου, θα ενθαρρύνω την εκλογή του»

Το μυστήριο με τους 6 κλεμμένους πίνακες της Ελαιουργικής, αξίας εκατ. ευρώ! Το πάρτι που έφερε το λουκέτο στον μεγαλύτερο συνεταιρισμό

Η σφιχτή αγκαλιά μιας 38χρονης μητέρας με τον έφηβο γιο της που «δίχασε» τα social media

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης