Πολ Ραντ: Ο συμπαθητικός του Χόλιγουντ έγινε κακότροπος στον τελευταίο του ρόλο

Πολ Ραντ: Ο συμπαθητικός του Χόλιγουντ έγινε κακότροπος στον τελευταίο του ρόλο

Oταν δεν μεταμορφώνεται σε μαρβελικό σούπερ ήρωα -λέγε με Αnt-Man- είναι ο σταρ της διπλανής πόρτας με το σεμνό προφίλ και τα ανύπαρκτα σκάνδαλα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
paul_raud_xr
Ο Πολ Ραντ κατά κανόνα ενσαρκώνει ρόλους καλών, ελαφρώς άτυχων και συχνά αδέξιων τύπων που γίνονται ακαριαία συμπαθείς στο κοινό.

Για τις ανάγκες του τρίτου κύκλου της σειράς-σουξέ του Hulu «Only Murders in the Building», ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση και να υποδυθεί έναν αγενή, κακότροπο και ξιπασμένο σταρ που δεν έχει να πει καλή κουβέντα για κανέναν και φέρεται σε όλους απαξιωτικά. Ενα εγωκεντρικό τέρας εν ολίγοις, που βρίσκεται δολοφονημένος στο πρώτο κιόλας επεισόδιο - και κανένας από τους υπόλοιπους ήρωες δεν χαλαλίζει ούτε δάκρυ για την απώλειά του.

shutterstock_2263103405

Κλείσιμο
Αλλά ας μην μπούμε στα ενδότερα της σειράς. Η ουσία είναι ότι ο Ραντ υποδύεται τόσο πειστικά τον κακό της ιστορίας που κοινό και κριτικοί αποφάνθηκαν ότι τελικά του ταιριάζουν και οι παλιοχαρακτήρες και όχι μόνο οι συμπαθητικοί τύποι της διπλανής πόρτας - που βέβαια σε περιπτώσεις όπως του μαρβελικού Ant-Man μπορούν να μεταμορφωθούν και σε σούπερ ήρωες, πανέτοιμοι να σώσουν τον κόσμο.

Γεννημένος πριν από 54 χρόνια στο Λονδίνο από Βρετανούς γονείς, ο Ραντ θεωρεί τον εαυτό του Αμερικανό, αφού στις ΗΠΑ τελείωσε το σχολείο και σπούδασε υποκριτική και στο Χόλιγουντ έχτισε ρόλο τον ρόλο την καριέρα του. Και παρότι προτιμά να μην αυτοπροσδιορίζεται ως κωμικός, παίζει κατά βάση σε κωμωδίες, όπως «Σε αγαπάω φίλε», «Ο ηλίθιος αδερφός μας» και «Παρθένος ετών 40», ενώ παραδέχεται ότι ταυτίζεται με τους αδέξιους και ανασφαλείς ήρωές του γιατί, όπως και εκείνοι, στην προσωπική ζωή του προσπαθεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με χιούμορ.

Paul-Rudd-Only-Murders
O Πολ Ραντ στη νέα σεζόν του επιτυχημένου «Only Murders in the Building», υποδύεται έναν αγενή, κακότροπο και ξιπασμένο σταρ που δεν έχει να πει καλή κουβέντα για κανέναν

Κατά τα άλλα, ο Πολ Ραντ αναφέρει ότι δεν νιώθει καθόλου σταρ, ότι μπορεί να περπατάει ανενόχλητος στους δρόμους της Νέας Υόρκης γιατί κανένας δεν τον αναγνωρίζει και ότι προτιμάει μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι με τη σύζυγό του Τζούλι -με την οποία φέτος γιορτάζουν είκοσι χρόνια γάμου- και τα δύο παιδιά τους από το να περιφέρεται στα κοσμικά πάρτυ και να ποζάρει για τους φωτογράφους.

Και παρότι είναι κατά βάση κινηματογραφικός ηθοποιός, δηλώνει ότι η μεγάλη αγάπη του είναι το θέατρο: «Για μένα είναι ό,τι πιο συναρπαστικό μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός. Υπάρχει κάτι μαγικό στην εμπειρία που μοιράζονται ηθοποιοί και κοινό σε μια θεατρική σκηνή και αυτό δεν μπορεί καμία ταινία να σου το δώσει». Ενας λόγος παραπάνω που δέχτηκε να παίξει τον ρόλο του αντιπαθητικού στο «Only Μurders in the Building»: ο ήρωάς του είναι πρωταγωνιστής στο Μπρόντγουεϊ. Και στα δικά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης