Ευγενία Σαμαρά: «Δεν καμώνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια»

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν καμώνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια»

«Είμαι ενθουσιασμένη, χαρούμενη κι αγχωμένη, γιατί δεν το έχω ξανακάνει» είπε για την παρουσίαση του «Switch» της ΕΡΤ

evgenia-samara__2_
Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού της ΕΡΤ, «Switch» η Ευγενία Σαμαρά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τα πρώτα της γυρίσματα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη, χαρούμενη κι αγχωμένη, γιατί δεν το έχω ξανακάνει».

«Έχει δημιουργηθεί μια καταπληκτική ομάδα, νιώθω πολύ προστατευμένη κι αυτό με έχει ηρεμήσει πολύ. Ανυπομονώ και περνάω πολύ ωραία. Δεν θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια, δεν νομίζω ότι θα το πω αυτό για εμένα. Μου αρέσουν τα παιχνίδια πολύ, παίζω από μικρή επιτραπέζια με τους φίλους μου. Είπα "είσαι σπίτι σου και παίζεις με τους φίλους σου, απλά κάνεις εσύ την αφήγηση". Δεν καμώνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvm4h4wuockx)

Στη συνέχεια, εξήγησε τι είναι αυτό που την αγχώνει περισσότερο. «Με αγχώνει το να λειτουργήσει σωστά, να μην κάνω γκάφα με τους κανόνες, να κερδίσουν οι άνθρωποι τα λεφτά. Όταν φτάνουν στον τελικό, αγχώνομαι περισσότερο από αυτούς, όταν κερδίζουν τα λεφτά, τσιρίζω, κλείνει η φωνή μου. Δεν είμαι φυσιολογική παρουσιάστρια», αναφέρει.

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν μετράμε βαθμολογίες. Όποιος απαντήσει πρώτος αλλάζει συνέχεια θέση, για αυτό και λέγεται Switch. Το έπαθλο είναι 1000 ευρώ καθημερινά και οι παίκτες όλη τη βδομάδα μαζί μας. Την Παρασκευή έχουμε αγαπημένους ανθρώπους καλλιτέχνες και παίζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιστεύω όλους όσους θα ήθελα να δω, θα τους δω», πρόσθεσε.

Όσο για τον «Σασμό», δήλωσε κλείνοντας: «Πάμε για τρίτη σεζόν, έχει πάρει μια ροή. Μπήκε το γύρισμα, κάνω και θέατρο για δεύτερη χρονιά με τον "Μισάνθρωπο" του Μολιέρου. Ήταν από τα πιο ωραία μου καλοκαίρια. Ήταν χορταστικό. Τα ταξίδια γεμίζουν τη μπαταρία μου κι έχω γυρίσει με ενέργεια».


Ειδήσεις σήμερα

Ποια ήταν η μία από τις δύο νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη – Η τραγική ιστορία της

Δύο νοσηλεύτριες, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς οι πέντε Έλληνες νεκροί στο τροχαίο στη Λιβύη

Απίστευτες τιμές για θέσεις πάρκινγκ στην Αθήνα: €1 εκατ. στο Μαρούσι, €1,72 εκατ. στο κέντρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης