Από πού προέρχεται το όνομά της εξήγησε η Απολλεών, κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του «My Style Rocks».
Η παίκτρια του ριάλιτι μόδας εξήγησε πως το εν λόγω όνομα προέκυψε από την ένωση δύο άλλων ονομάτων, του «Λεωνίδας» και του «Απολλωνία».
Με εμφανή συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια της, η Απολλεών στάθηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και τους εξήγησε την ιστορία της.
«Όλοι αυτοί οι ρόλοι που προανέφερα είναι δικοί μου. Της μητέρας, της συζύγου, είμαι επιχειρηματίας. Παλεύω καθημερινά για τα πάντα στη ζωή μου. Το όνομά μου αποτελείται από δύο ονόματα, το Λεωνίδας και το Απολλωνία. Αλλά μέχρι εκεί, δεν θέλω να προσθέσω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvm1z9cm88nd)
Τότε, η Αμάντα, συγκινημένη κι εκείνη, της είπε: «Έχω το ίδιο ακριβώς με εσένα. Για μένα είσαι πρότυπο γυναίκας. Πραγματικά ξέρεις γιατί έχω συγκινηθεί. Συγχαρητήρια».
Λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε, η Κατερίνα Καραβάτου διέκοψε τις δύο γυναίκες, εξηγώντας πως η Απολλεών δεν χρειάζεται να πιεστεί και να πει κάτι άλλο, αν δεν νιώθει έτοιμη.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.