Το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έδωσαν μια μεγάλη επετειακή συναυλία για τα 50 χρόνια καριέρας της τραγουδίστριας.
Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, τα social media «γέμισαν» με βίντεο και φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού στη σκηνή, κυρίως από χιουμορισιτκές στιγμές τους. Οι δυο τους δεν κρύβουν την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο και στη χθεσινή τους εμφάνιση, αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.
Tο στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε σε επίσημο fanpage λογαριασμό της Άννας Βίσση.
Μία από αυτές, ήταν όταν ο Νίκος Καρβέλας πήρε την Άννα Βίσση από το χέρι και προχώρησε στο μπροστινό μέρος του stage για να πει: «Πόσο μα... πρέπει να 'μαι που άφησα αυτή τη γυναίκα. Βασικά αυτή με άφησε».
«Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε...» τον διέκοψε η πρώην σύζυγός του.
«Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π...;» συνέχισε ο συνθέτης.
Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Μια άλλη χαρακτηριστική στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν η Αννίτα Πάνια, επίσης πρώην σύζυγος του συνθέτη, ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τους δυο τους το κομμάτι «Αντίστροφη Μέτρηση».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.