Κώστας Φραγκολιάς για Δώρα Πατσιώτη: «Χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

Κώστας Φραγκολιάς για Δώρα Πατσιώτη: «Χωρίσαμε και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε»

«Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη», είπε το μοντέλο για την αγαπημένη του

fragkolias-1160x775
O Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τη σχέση του με τη Δώρα Πατσιώτη, τη γνωριμία τους και την επανασύνδεσή τους.

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε», δηλώνει ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», προσθέτει ο παρουσιαστής για τη Δώρα Πατσιώτη.

Όσον αφορά τις ζήλειες που τυχόν υπάρχουν ανάμεσά τους, ο Κώστας Φραγκολιάς λέει: «Πάντα η επικοινωνία μας ήταν σε καλό επίπεδο και οποιοδήποτε θέμα έχει υπάρξει το συζητάμε και το φέρνουμε εις πέρας με διάλογο. Εννοείται ότι έχουν υπάρξει έντονες στιγμές αλλά οι πιο έντονές μας στιγμές ήταν ας το πω χαζές, για μη σοβαρούς λόγους. Όσο πιο σοβαρός είναι ο λόγος, τόσο πιο συγκρατημένοι είμαστε. Όσο πιο αστείος είναι ο λόγος, τόσο υπάρχει περισσότερη ένταση. Έχουμε όμως κοινά θέλω και κοινό τέλος διαδρομής».

Ειδήσεις σήμερα

87η ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Από 1/1/24 ξεπαγώνουν οι τριετίες και κάθε επίδομα προϋπηρεσίας

Αυτά είναι τα μέτρα που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης για μισθωτούς, συνταξιούχους και πάταξη φοροδιαφυγής

Τραγωδία στην Ιταλία: Ακροβατικό αεροσκάφος συντρίβεται και από κομμάτια σκοτώνουν 5χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης