Για τις σχέσεις με τον Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα, σε συνέντευξή της την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.
Η Σάντρα Βουτσά βρέθηκε, μεταξύ άλλων, καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου και είπε για τον πατέρα της:
«Όταν θύμωνα τρέμανε όλοι. Ήταν πολύ δουλευταράς, πολύ τελειομανής στη δουλειά, επαγγελματίας. Στην πρόβα πήγαινε πρώτος απ’όλους και έφευγε τελευταίος, πάντα διαβασμένος και γενικότερα έτσι ήταν σαν άνθρωπος» ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά για τον πατέρα της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvjl4m289fy9)
Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στους καβγάδες που είχαν μεταξύ τους, λέγοντας: «Ήταν πολύ αυστηρός πατέρας. Και επειδή εγώ δεν τα… σήκωνα, επειδή μοιάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες και δεν σήκωνα πολλά πολλά, τσακωνόμασταν συνέχεια, πολύ τσακωμό όμως».
«Μια φορά τον είχα πάει σε ένα γύρισμα και τσακωνόμασταν στο δρόμο. Μας άκουσε όλη η Κηφισίας, γινόταν σφαγή, αλλά μετά όμως τα βρίσκαμε» θυμήθηκε τέλος, η Σάντρα Βουτσά.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.