Τζόνι Ντεπ: Θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Dior, ήταν κάθε λεπτό στο πλευρό μου στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Dior, ήταν κάθε λεπτό στο πλευρό μου στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ

«Με εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν σε εμένα και συνέχισαν, αυτή η χειρονομία ήταν τόσο ευγενική και σπάνια» δήλωσε ο ηθοποιός

tzoni-ntep__3_
Ο Τζόνι Ντεπ έκανε δηλώσεις και ευχαρίστησε όσους έμειναν στο πλευρό του και πίστεψαν σε αυτόν, παρά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, με εκείνον να απαντά μηνύοντάς τη για συκοφαντική δυσφήμιση. Ωστόσο, η ετυμηγορία υπέρ του τον δικαίωσε. Βέβαια, η ιστορία αυτή είχε ισχυρό αντίκτυπο τόσο στο κοινό του, όσο και στις συνεργασίες του.

Πολλές από τις συμφωνίες που είχε κάνει ακυρώθηκαν, ενώ μονάχα η Dior στάθηκε στο πλευρό του, αποφασίζοντας να μην τον απομακρύνει ως πρόσωπο του αρώματος «Sauvage».

Σε δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός στο «South China Morning» τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη χειρονομία αυτή και πως θα παραμείνει πιστός στη σχέση του με τη Dior.



«Ήταν στο πλευρό μου κάθε δευτερόλεπτο και αυτό βοηθά σημαντικά στα συμπεράσματα που βγήκαν για εμένα. Με εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν σε εμένα και συνέχισαν. Αυτή η χειρονομία ήταν τόσο ευγενική και σπάνια», δήλωσε ο Τζόνι Ντεπ.

«Ποτέ δεν ένιωσα πιο συγκινημένος και περήφανος που είχα αυτή την υποστήριξη. Κανείς δεν το κάνει αυτό και το γεγονός ότι η Dior ήταν αυτή που το έκανε... Ευχαριστώ κάθε άτομο που συμμετείχε στη λήψη αυτής της απόφασης και με εμπιστεύτηκε και παρέμεινε μαζί μου τόσο στην κατηφόρα, όσο και στην ανηφόρα μου», συνέχισε.

Τέλος, δήλωσε πως μετά από όλα αυτά, ο γνωστός οίκος θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. «Θα είμαι για πάντα στο χρέος τους, θα τους είμαι για πάντα πιστός. Φίλε, είναι ο Dior. Θέλω να πω, είναι σε μια άλλη τάξη, έχει δύναμη. Αυτό που έκανε ήταν γενναίο, θαρραλέο. Η Dior θα σημαίνει πάντα κάτι πολύ περισσότερο για μένα από το Sauvage», είπε κλείνοντας.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλός μεγιστάνας ζητά μαζικές απολύσεις για να... πάρουν το μάθημά τους οι «αλαζονικοί» εργαζόμενοι

Η απόλυτη τραγωδία στην ισοπεδωμένη από τις πλημμύρες Ντέρνα - Φόβοι για 20.000 νεκρούς


Κρήτη: Ο πρώτος χορός από τον γάμο του 41χρονου Κωστή με την 82χρονη Παρασκιώ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης