O Ίθαν Χοκ πήγε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο... με λεωφορείο

«Κανείς δεν με πρόσεξε» ανέφερε με χιούμορ ο ηθοποιός

Ο Ίθαν Χοκ πέρασε περισσότερες από 10 ώρες σε ένα λεωφορείο, σε μια τελευταία προσπάθεια να φτάσει στην πρεμιέρα της ταινίας του «Wildcat».

Ο 52χρονος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης πήγαινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Μάγια, αλλά έμεινε αποκλεισμένος στη Νέα Υόρκη αφού ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις λόγω κακοκαιρίας. Ο διάσημος ηθοποιός όμως, ήταν αποφασισμένος να φτάσει στην εκδήλωση κι έτσι ανέβηκε σε ένα λεωφορείο με τη σύζυγό του Ryan Shawhughes.

O Ίθαν Χοκ με την κόρη του, Μάγια, στο Φεστιβάλ του Τορόντο

Μιλώντας στο PEOPLE στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας το απόγευμα της Δευτέρας, ο Χοκ εξήγησε: «Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις και μετά είπα: «Δεν θα το χάσω αυτό λόγω κάποιου αεροδρομίου. Έτσι, πήγα στη Νέα Υόρκη και ανέβηκα στο λεωφορείο».

Όταν ρωτήθηκε αν τον αναγνώρισαν άλλοι ταξιδιώτες, ο ηθοποιός απάντησε: «Φίλε, κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν άλλον στο λεωφορείο… Κανείς δεν νοιάζεται καθόλου… Απλώς διάβασα το βιβλίο μου και εξαφανίστηκα στο πίσω μέρος».

Η Μάγια Χοκ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία που σκηνοθέτησε ο πατέρας της – ρωτήθηκε επίσης για το μακρύ ταξίδι του και αποκάλυψε ότι ήταν η κεντρική συζήτηση του φεστιβάλ. Είπε στο ρεπορτάζ: «Πήρε (πήρε το λεωφορείο)! Όλοι μιλούν για αυτό… Έπρεπε να πάρει το λεωφορείο, γιατί ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις».

Φωτογραφίες: Joel C Ryan/Invision/AP


Ειδήσεις σήμερα:

To SMS για τη φονική ενέδρα των 6 Τούρκων στη Λούτσα: «Η θέση σας έχει αποκαλυφθεί, φύγετε»

Η τραγωδία με το Falcon: 24χρόνια από τον θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη

Βίντεο: Ο Κασσελάκης... γουστάρει να «ξεδοντιάσει» δικαστικούς και δημοσιογράφους - Σας θυμίζει κάποιον;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr