Ο δημιουργός του «Peaky Blinders», Στίβεν Νάιτ αναφέρθηκε στο μέλλον της σειράς σε μια επετειακή ανάρτηση.
Με αφορμή τη 10η επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς στο BBC Two το 2013, στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Peaky Blinders» δημοσιεύθηκε την Τρίτη απόσπασμα ανάρτησης του Στίβεν Νάιτ, ο οποίος αποσαφηνίζει ότι η «ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει».
«Φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Τόνι Σέλμπι οδήγησε για πρώτη φορά αυτό το μαύρο άλογο στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ» έγραψε ο Νάιτ. «Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της πιστής ομάδας που την έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει» αναφέρει.
Η ανάρτηση ενθουσίασε πραγματικά τους θαυμαστές των Peaky Blinders, πολλοί από τους οποίους σχολίασαν ότι θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση και δήλωσαν ότι ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.
Η σειρά «Peaky Blinders» ολοκληρώθηκε μετά από έξι σεζόν πέρυσι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά μια ταινία μεγάλου μήκους.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.