Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες που ανάρτησε μετά την επέμβαση που «έσωσε τη ζωή του παιδιού της»

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Οι φωτογραφίες που ανάρτησε μετά την επέμβαση που «έσωσε τη ζωή του παιδιού της»

«Η εγκυμοσύνη σε δυναμώνει τόσο πολύ» έγραψε η σταρ, λίγες μέρες αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο

kortnei-karntasian__2_
Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε για να σωθεί το μωρό της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν αποκάλυψε στις 6 Σεπτεμβρίου ότι χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μια «επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό της».

Σε δημοσίευση που έκανε μάλιστα, την ημέρα εκείνη, φρόντισε να ευχαριστήσει τους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού της, αλλά και τον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ, ο οποίος δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

Κλείσιμο

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μοιράστηκε με το κοινό της μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με ένα δερμάτινο μαύρο παντελόνι και τζάκετ κι ένα μαύρο τοπ από δαντέλα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Η εγκυμοσύνη σε ενδυναμώνει τόσο πολύ».


Η Καρντάσιαν έχει τρία παιδιά από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ. Ενώ, ο Τράβις Μπάρκερ έχει τον Λάντον και την Αλαμπάμα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης