Νικ Τζόνας: Έδειξε την υποστήριξή του στον αδελφό του - «Ο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο»

Νικ Τζόνας: Έδειξε την υποστήριξή του στον αδελφό του - «Ο αγαπημένος μου άνθρωπος στον κόσμο»

Κατά τη διάρκεια συναυλίας τους, ο τραγουδιστής αποθέωσε τον Τζο Τζόνας εν μέσω του διαζυγίου του

joe_-_nick_jonas
Ο Νικ Τζόνας έδειξε την υποστήριξή του στον αδελφό του Τζο Τζόνας στη σκηνή της συναυλίας τους στο Φοίνιξ της Αριζόνα, εν μέσω του διαζυγίου του δεύτερου με τη Σόφι Τέρνερ.

«Νιώθω τόσο, τόσο ωραία που βρίσκομαι πίσω στη γενέτειρα του αγαπημένου μου ανθρώπου σε ολόκληρο τον κόσμο, του Τζόζεφ Άνταμ Τζόνας», είπε ο 30 τραγουδιστής του, σύμφωνα με ένα viral βίντεο στο Instagram που μοιράστηκε στις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο Τζο στεκόταν στη μέση των αδελφών του, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός τους, Κέβιν Τζόνας, στεκόταν στην αριστερή άκρη της σκηνής. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες μετά τη δήλωση του Τζόνας.

Κλείσιμο
Η δήλωση του Νικ ήρθε μόλις 5 ημέρες μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου του αδελφού του από την Τέρνερ. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό προχωρώντας σε μια κοινή δήλωση στο Instagram στις 6 Σεπτεμβρίου.
«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε φιλικά το γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραφε η δήλωση.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2016 και παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Μάιο του 2019. Το 2020, καλωσόρισαν την πρώτη τους κόρη, Γουίλα, ενώ το 2022 ακολούθησε η δεύτερη κόρη τους.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστή η Εθνική για Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κομμένη στα δύο η χώρα

Πυρετός συσκέψεων και αποφάσεων για Μητσοτάκη - Τουλάχιστον 2 δισ. το κόστος από τις πλημμύρες και τις καταστροφές στη Θεσσαλία

Τρομάζει η επόμενη μέρα σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα - Απειλεί τη Λάρισα ο Πηνειός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης