Μπρους Σπρίνγκστιν: Ανέβαλε επερχόμενες συναυλίες του για λόγους υγείας

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ανέβαλε επερχόμενες συναυλίες του για λόγους υγείας

«Είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις συναυλίες» έγραφε η ανακοίνωση

bruce_springsteen
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε την Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, ότι είναι «συντετριμμένος» που αναγκάστηκε να αναβάλει μια σειρά από επερχόμενες συναυλίες.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, ο οποίος συμμετέχει στην παγκόσμια περιοδεία 2023 του «Bruce Springsteen & the E Street Band», ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να αναβάλει τους υπόλοιπους σταθμούς της περιοδείας του Σεπτεμβρίου λόγω του αγώνα που δίνει για την υγεία του.

«Ο Bruce Springsteen και η E Street Band έχουν αναβάλει όλες τις εμφανίσεις που είναι προγραμματισμένες επί του παρόντος για τον Σεπτέμβριο του 2023, ξεκινώντας από την αυριανή συναυλία που είναι προγραμματισμένη για το JMA Wireless Dome στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης», αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Twitter του συγκροτήματος.
Κλείσιμο
«Ο κ. Σπρίνγκστιν νοσηλεύεται για συμπτώματα πεπτικού έλκους και η απόφαση των ιατρικών συμβούλων του είναι ότι πρέπει να αναβάλει τις υπόλοιπες συναυλίες του Σεπτεμβρίου», συνέχισε η ανακοίνωση, προτού κοινοποιήσει σχόλια του ίδιου του Σπρίνγκστιν.

«Εδώ στην E Street, είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις συναυλίες», μοιράστηκε το 73χρονο ροκ είδωλο. «Πρώτον, ζητάμε συγγνώμη από τους υπέροχους θαυμαστές μας στη Φιλαδέλφεια που χάσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Θα επιστρέψουμε για να αναπληρώσουμε αυτές τις συναυλίες και μερικές ακόμα».

«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας», συνέχισε. «Περνάμε υπέροχα στις συναυλίες μας στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε για περισσότερες υπέροχες στιγμές. Θα επιστρέψουμε σύντομα».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο και το Λιμενικό για τον θάνατο του Αντώνη που τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Νεαρός Ουκρανός σκότωσε το ζευγάρι Αμερικανών που τον υιοθέτησε από ορφανοτροφείο στη χώρα του

Κύμα διαμαρτυριών για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ εν μέσω σφοδρής καταιγίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης