Κέλι Όσμπορν: Αρνήθηκε ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις - «Είναι απλά το σχήμα του προσώπου μου»

Κέλι Όσμπορν: Αρνήθηκε ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις - «Είναι απλά το σχήμα του προσώπου μου»

«Όλοι ασκούν κριτική και προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που έκανα» ανέφερε η τηλεπερσόνα

kelly_osbourne
Σε μια συζήτηση με τη «Daily Mail» ενόψει της επιστροφής του podcast «The Osbournes» στις 12 Σεπτεμβρίου μετά από πέντε χρόνια διακοπής, η Κέλι Όσμπορν απέρριψε τις φήμες ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση.

«Έχω κάνει μπότοξ, αυτό είναι όλο», είπε. «Είναι περίεργο γιατί τώρα που έχασα βάρος, όλοι ασκούν κριτική και προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που έκανα, ενώ στην πραγματικότητα απλά έχασα βάρος. Είναι απλά το σχήμα του προσώπου μου».

Η τηλεπερσόνα είχε απαντήσει στο παρελθόν στις φήμες ότι έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις σε ένα βίντεο στο Instagram το 2021, στο οποίο μοιράστηκε λέγοντας: «Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό μου εκτός από μερικές ενέσεις στα χείλη μου, στο σαγόνι μου και στο μέτωπό μου εδώ».

«Ας καταστρέψουμε αυτές τις ηλίθιες φήμες!!! Δεν μπορείτε απλά να χαρείτε για μένα;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κλείσιμο
Η 38χρονη μίλησε επίσης για την προηγούμενη απόφασή της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση γαστρικού μανικιού δηλώνοντας ότι ήταν «μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα ποτέ».

«Έκανα χειρουργική επέμβαση, δεν δίνω δεκάρα για το τι έχει να πει ο καθένας», δήλωσε η Όσμπορν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο podcast «Hollywood Raw» τον Αύγουστο του 2021.

«Το έκανα, είμαι περήφανη γι' αυτό, αυτοί μπορούν να ρουφήξουν.... Έκανα την επέμβαση γαστρικού μανικιού. Το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει το σχήμα του στομάχου σου. Το έκανα πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Δεν θα πω ποτέ ψέματα γι' αυτό. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», ανέφερε στη συνέχεια.

Και πρόσθεσε: «Το είδος της επέμβασης που έκανα... αν δεν γυμνάζεσαι και δεν τρως σωστά, παίρνεις βάρος. Το μόνο που κάνει είναι να σε κινεί προς τη σωστή κατεύθυνση».

Κακοκαιρία «Daniel»: Χάος στο κέντρο της Αθήνας από την ισχυρή καταιγίδα

Δολοφονία στο Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι τέσσερις κατηγορούμενοι - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία Daniel - Μαγνησία: Σπίτι στο Πήλιο «στηρίζεται» σε λεωφορείο - Δείτε φωτογραφίες με τον πλημμυρισμένο Βόλο από ψηλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης