Γούντι Άλεν: «Ήμουν πάντα πολύ τυχερός, δεν μου έχει συμβεί τίποτα τραγικό»

Γούντι Άλεν: «Ήμουν πάντα πολύ τυχερός, δεν μου έχει συμβεί τίποτα τραγικό»

«Είχα δύο γονείς που με αγαπούσαν και καλούς φίλους, έχω μία υπέροχη γυναίκα, έναν υπέροχο γάμο, τα παιδιά μου» δήλωσε στο Φεστιβάλ της Βενετίας

allen_venetia2
Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας 2023, το «Coup de Chance» («Γυρίσματα της τύχης») του Γούντι Άλεν.

Πρόκειται για μια κομεντί, η οποία είναι η πρώτη ταινία του διάσημου σκηνοθέτη, που είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στα γαλλικά. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τις δημοσιογραφικές προβολές, ο Γούντι Αλεν είπε, μεταξύ άλλων:

«Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα πάντα πολύ πολύ τυχερός. Είχα δύο γονείς που με αγαπούσαν και καλούς φίλους. Έχω μία υπέροχη γυναίκα, έναν υπέροχο γάμο, τα παιδιά μου. Σε λίγους μήνες θα κλείσω τα 88 μου χρόνια και δεν χρειάστηκε ποτέ να νοσηλευτώ σε νοσοκομείο. Ήμουν πάντα πολύ τυχερός, τίποτα τραγικό δεν μου έχει συμβεί. Επίσης, από τα πρώτα μου χρόνια ως σκηνοθέτης, όλοι ήταν πολύ γενναιόδωροι μαζί μου: επέλεγαν να τονίζουν το ταλέντο μου και να μη στέκονται στις αδυναμίες μου. Βέβαια, σήμερα είναι ακόμα νωρίς (σ.σ. δεν είχαν βγει ακόμα οι κριτικές για την ταινία του), αλλά ας πούμε ότι μέχρι τώρα υπήρξα πολύ τυχερός και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».
woody_allen___2_
Με τη σύζυγό του Σουν-Γι Πρεβέν σε παλαιότερη επίσκεψή τους στη Βενετία

Αναφερόμενος στο παρελθόν, ο Άλεν τόνισε:

«Όλοι θέλαμε να γίνουμε Ευρωπαίοι, να κάνουμε ταινίες όπως αυτές του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και του γαλλικού σινεμά ιδιαίτερα- Γκοντάρ, Τριφό, Ρενέ, Ρενουάρ. Στην αρχή είχα στο μυαλό μου να κάνω την ταινία με δύο Αμερικανούς χαρακτήρες που ζούσαν στο Παρίσι. Όμως μετά το ξανασκέφτηκα. Θα ήταν η 50ή ταινία μου, αγαπώ το Παρίσι τόσο πολύ, οπότε γιατί να μην την κάνω εξολοκλήρου στα γαλλικά; Βέβαια, δεν μιλάω ο ίδιος γαλλικά, αλλά είχα μεγάλη βοήθεια, όλοι οι ηθοποιοί και το συνεργείο μου μιλούσαν αγγλικά. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία, όλοι με έκαναν να αισθανθώ κι εγώ Ευρωπαίος σκηνοθέτης».



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon

Γιατί παύθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά - Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Συγκλονίζει επιβάτης του Blue Horizon: Φωνάζαμε «τι κάνεις» και σαν να μη συνέβη τίποτε είπαν «φεύγουμε»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης