Η ώρα της Φαίης και οι πανηγυρισμοί του Φώτη

Η ώρα της Φαίης και οι πανηγυρισμοί του Φώτη

Μετά τα τρέηλερ και τις φωτογραφίες έρχεται το… κυρίως γεύμα

TV_skorda
Μέχρι την Παρασκευή στις ιστοσελίδες θα φιγουράρουν φωτογραφίες ευτυχισμένων ομάδων με παρουσιαστές σε αντίστοιχη κατάσταση ευδαιμονίας. Από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, οι πόζες σταματούν για να έρθει η ώρα της κρίσης. Πρεμιέρες για τα περισσότερα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και ο πρώτος λογαριασμός θα έρθει την Τρίτη το πρωί. Φυσικά, η πρεμιέρα δεν «μετράει» και ειδικά την συγκεκριμένη Δευτέρα, με τις μαμάδες – τηλεθεάτριες να συνοδεύουν τα βλαστάρια τους στον ετήσιο Αγιασμό της σχολικής χρονιάς. Η τάση των εκπομπών θα αρχίσει να φαίνεται πάνω στο δεκαπενθήμερο. Μέχρι τότε όλοι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, ψάχνοντας αυτό που τους αρέσει. Ας ελπίσουμε να μην αρχίσει πάλι η ανθρωποφαγία. Ας σταματήσει το παιχνίδι των απαντήσεων από εκπομπή σε εκπομπή και από παρουσιαστή σε παρουσιάστρια και τούμπαλιν. Είναι τόσο βαρύ το σύννεφο που σκεπάζει πια τον κόσμο μας, που δεν υπάρχει λόγος η τηλεόραση να το τροφοδοτεί και να το γιγαντώνει με ανοησίες.

Η φωτογράφιση της Φαίης Σκορδά κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα και στο ενσταντανέ η ομάδα είναι με το… ρολόι στο χέρι. Πραγματικά και νοερά. Η νέα ζώνη για τη νέα εκπομπή «Fay’s time», 12 με 2, είναι ένα στοίχημα και για την Φαίη και για τον ΣΚΑΪ. Δύσκολο λόγω ώρας και λόγω πληθώρας ομοειδών εκπομπών που προηγούνται. Όμως όλα είναι ανοιχτά, όταν υπάρχει εμπειρία και φυσικά καμιά φορά από την γωνία εμφανίζονται ιδέες που είναι διαφορετικές. Αν επιχειρηθεί η ίδια λογική με τα «πριν», θα είναι πολύ δύσκολο… Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία!
skorda-gioi_2

Χαρές και πανηγύρια στην ΕΡΤ, η οποία θερίζει μόνη τα σπαρτά, καθώς οι μηχανές της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι ακόμη σβηστές. Γι αυτό και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είδε τα νούμερα της πρωινής πλέον εκπομπής του, «Πρωίαν σε είδον» να σκαρφαλώνουν ψηλά, για τα δεδομένα τα δικά τους. Και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί. Ας ελπίσουμε να διατηρηθούν νούμερα και διάθεση και από την ερχόμενη Δευτέρα.
Κλείσιμο
fotis-sergoulopoulos_2

Η «Παραλία» τα πήγε πολύ καλά, τσίμπησε διψήφιο και φυσικά προβάλλεται απόψε σε επανάληψη. Οσοι δεν είδατε το πρώτο επεισόδιο, σπεύσατε. Αξίζει, είναι καλογυρισμένη και ενδιαφέρουσα σειρά.
007_Δημητρης_Μοθωναιος__Δαναη_Μιχαλακη_2

Αυτό που προβληματίζει πάντως πολλά επιτελεία είναι οι χαμηλές σχετικά επιδόσεις κάποιων ενημερωτικών εκπομπών. Δεν «τραβάει» τόσο η ενημέρωση αυτή τη περίοδο. Ισως χρειάζεται χρόνος για να επιστρέψει ο τηλεθεατής στις συνήθειές του. Ακόμη το μυαλό είναι στην παραλία. Η «Κοινωνία ώρα Mega» πάντως φλερτάρει με το 20%. Κι από κοντά και το αγαπημένο «Ρετιρέ». Το οποίο έχει κατατροπώσει τους πάντες.

Μία πρόσκληση που ήρθε πριν από λίγο στα δημοσιογραφικά γραφεία, υπενθύμισε ότι φέτος θα έχουμε την τύχη να δούμε εξαιρετικές σειρές. Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 είναι μία εξ αυτών και οι τυχεροί δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στα «μαγικά μονοπάτια των οικογενειών Λάσκαρη και Γερακάρη».

Κλείνοντας, αφήνουμε εδώ το καθιερωμένο κουίζ. Ποια παρουσιάστρια που απέχει δέχθηκε πρόταση – βόμβα από μεγάλο κανάλι και μάλλον θα επιστρέψει οσονούπω;

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Απίστευτες εικόνες - Γέφυρα καταστρέφεται μέσα σε δευτερόλεπτα από τα ορμητικά νερά

Βασίλης Στίγκας: Στηρίζει Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθήνας, επιμένει στα περί «Μαφίας» ο αρχηγός των «Σπαρτιατών»

Burning Man: Βίντεο καταγράφει τη «μαζική έξοδο» των επισκεπτών του φεστιβάλ που «πνίγηκε» στη λάσπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης