Τέιλορ Σουίφτ: Είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να ξεπεράσει τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές στο Spotify

Η σταρ έχει αυτή τη στιγμή τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές - Ακολουθεί ο Weeknd, ο Bad Bunny κι ο Εντ Σίραν

H Τέιλορ Σουίφτ έχει αποδείξει πως είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες των τελευταίων ετών, κερδίζοντας καθημερινά εκατοντάδες θαυμαστές.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει φανατικό κοινό, ενώ έχει εδραιωθεί πλέον, στο μουσικό στερέωμα, με τις εμφανίσεις της να γεμίζουν στάδια.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Spotify στο Twitter, η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έχει κάθε μήνα 100 εκατ. ακροατές.


Το ρεκόρ της αφήνει πίσω τον Weeknd, ο οποίος στο παρελθόν έγραψε ιστορία ως ο πρώτος καλλιτέχνης που κατάφερε να φτάσει τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές στο Spotify.

«Συμπεριφορά βασίλισσας. Στις 29 Αυγούστου, η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές», γράφει η ανάρτηση του Spotify στο Twitter.


Mετά την Τέιλορ Σουίφτ και τον Weeknd που βρίσκεται πλέον, στη δεύτερη θέση, ακολουθεί ο Bad Bunny συγκεντρώνοντας 80 εκατομμύρια ακροατές και στη συνέχεια, ο Εντ Σίραν με 77 εκατομμύρια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr