Με ένα ταξίδι στο Παρίσι θέλησε να κλείσει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει ξανά την αγάπη της για τη Γαλλία, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται. Εκεί πέρασε άλλωστε, και την ημέρα των γενεθλίων της με τις κολλητές της φίλες.
Αυτή τη φορά, μαζί της στο Παρίσι βρέθηκε η καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Γεωργία Παντελέ, η οποία είναι εκείνη που επιμελείται και την εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Η παρουσιάστρια φρόντισε φυσικά, να δώσει στο κοινό της μια γεύση από το ταξίδι της στην πόλη του Φωτός και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στη λεζάντα μάλιστα, μιας από τις δημοσιεύσεις της, έγραψε:«Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη που θα σε κάνει άλλο άνθρωπο. Σίγουρα υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα νιώσεις ότι βρήκες τη φυλή σου. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό το μέρος που ταξιδεψες....Κρίμα που δεν μας είπες πού. Θα ονειρευτώ ότι εννοείς το Παρίσι...».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.