Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της «Φάρμας» - Το στιγμιότυπο του σεφ
Ο σεφ θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι του Star
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλοςετοιμάζεται για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η οποία περιλαμβάνει για αυτόν και τη «Φάρμα»εκτός από το MasterChef.
Ο γνωστός σεφ και κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι του Star.
Αν και η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα, καθώς είναι αρκετά ενεργός στα social media, προκειμένου να κρατά επαφή με το κοινό του, ανάρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, ο σεφ φαίνεται να οφηγεί πηγαίνοντας προς τον χώρο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα. Πάνω σε αυτό έγραψε: «Φάρμα».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.