Ο Πάνος Βλάχοςέκανε «κρυοθεραπεία» κάτω από έναν καταρράκτη.
Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην Κρήτη, με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», όπου πρωταγωνιστεί.
Καθώς είναι ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά υλικό από τη ζωή του με το κοινό του, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα και τα βίντεο που ανάρτησε, υπάρχουν και δύο που τον δείχνουν κατά την επίσκεψή του στους καταρράκτες.
Στο βίντεο, ο Πάνος Βλάχος φαίνεται να τρέμει από τη χαμηλή θερμοκρασία του νερού που πέφτει πάνω του.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Εμπνευσμένο απόφθεγμα για τα οφέλη της κρυοθεραπείας που λείπουν».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.