Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αφού με αυτόν τον τρόπο, κρατά επαφή με το κοινό της.
Συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ φροντίζει να τους ενημερώνει σχετικά με τη δουλειά της.
Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τη γλώσσα έξω.
Όπως έκανε γνωστό, στη λεζάντα της δημοσίευσής της, το στιγμιότυπο τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε: «Νιάου, νιάου βρε Καιτούλα με τη ρόζ γλωσσούλα 🐈⬛🩷. Φωτογράφος, ο Διονύσης Σχοινάς, ποιός άλλος; Λίγο ρόζ, μήπως σπάσει λίγο η μαυρίλα των ημερών…».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.