Τόμι Λι: Ανέβασε τη σύζυγό του στη σκηνή για να δείξει το στήθος της στο κοινό του

Τόμι Λι: Ανέβασε τη σύζυγό του στη σκηνή για να δείξει το στήθος της στο κοινό του

Η Μπρίτανι Φέρλαν δεν δίστασε να σηκώσει την μπλούζα της και να δείξει το στήθος της στο κοινό, όπως έκαναν και δεκάδες άλλες γυναίκες 

tomy-lee
Ένα θέαμα που δεν περίμεναν αντίκρισαν οι θαυμαστές του Τόμι Λι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Motley Crue στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Ενώ βρίσκονταν στη σκηνή, ο Τόμι Λι προσκάλεσε πάνω τη σύζυγό του, Μπρίτανι Φέρλαν. Κι ενώ θα περίμενε κανείς κάποια αφιέρωση ή έστω μια δήλωση του σταρ, εκείνος της είπε να δείξει στο κοινό... το στήθος της.

«Θα φέρω τη γυναίκα μου εδώ και θα σας δείξει το στήθος της. Έχει ένα στήθος για βασιλιάδες. Είστε έτοιμοι για αυτό;», φώναξε από το μικρόφωνο ο frontman του συγκροτήματος, με το κοινό να ζητωκραυγάζει και πολλές γυναίκες να ανασηκώνουν κι εκείνες τις μπλούζες τους.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κορίτσια, αλλά και αγόρια από το κοινό δείχνουν το στήθος τους στο συγκρότημα, με τη Μπρίτανι Φέρλαν να κάνει το ίδιο ανεβαίνοντας στη σκηνή.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, πλησίασε τον αγαπημένο της με ένα πλατύ χαμόγελο και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί. «Έτσι δεν ξεκινά το πάρτι; Πάμε», φώναξε τότε ο Τόμι Λι.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα

Λέρος: Οι ολονύχτιες προσπάθειες των γιατρών για να σώσουν τον επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί

Φωτιά στον Έβρο: Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές των 18 μεταναστών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο δάσος της Δαδιάς

Μάικλ Τζόρνταν: «Οργώνει» τη Μεσόγειο με γιοτ 80 εκατ. δολαρίων που έχει και γήπεδο μπάσκετ! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης