Καρντάσιαν: Η ζωή μιας γυναίκας που εργάζεται ως νταντά για τη διάσημη οικογένεια

Καρντάσιαν: Η ζωή μιας γυναίκας που εργάζεται ως νταντά για τη διάσημη οικογένεια

Πολυτελή σπίτια και εντυπωσιακά φορέματα είναι λίγα μόνο από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι νταντάδες  των παιδιών των διάσημων αδελφών

kardashian-nanny
Δεδομένης της πολυτελούς ζωής που κάνουν τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, την ευκαιρία να απολαύσουν πολλά προνόμια έχουν και τα άτομα που εργάζονται στο περιβάλλον τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Αντρέζα Κούπερ, η μία από τις δύο νταντάδες που προσέχει τα παιδιά της Κλόε Καρντάσιαν.

Η 39χρονη κοινωνική λειτουργός βρίσκεται παντού μαζί με την πεντάχρονη κόρη της σταρ, Τρου Τόμπσον, αλλά και τον μόλις ενός έτους, Τέιτουμ.

Κλείσιμο

Ζώντας δίπλα στην διάσημη οικογένεια, έχει κερδίσει κι εκείνη μεγάλη δημοσιότητα, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού μοιράζεται συχνά υλικό στα social media.

Αν δει κανείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά προς το παρόν 58.400 ακόλουθους, η Κούπερ απολαμβάνει ένα πολυτελές lifestyle, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα εκείνο που τηρούν πολλές διάσημες προσωπικότητες.


Aνάμεσα στα στιγμιότυπα που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της είναι selfies με την Κλόε Καρντάσιαν και τη μικρή Τρου, ταξίδια, αποδράσεις με πολυτελή γιοτ ή ακόμα και ελικόπτερα, καθώς και πόζες της με ακριβά φορέματα.


Όπως είχε αναφέρει η ίδια στο παρελθόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αυτό που απολαμβάνει περισσότερο από όλα στη συνεργασία της με την οικογένεια Καρντάσιαν είναι οι ευκαιρίες που έχει να επισκεφτεί μέρη, που ούτε καν φανταζόταν.

«Ένα από τα καλά της δουλειάς είναι τα ταξίδια. Παρά το γεγονός ότι είναι πιο απαιτητική σαν δουλειά και πιο κουραστική, εμένα μου έδωσε την ευκαιρία να δω άλλους πολιτισμούς και να γνωρίσω νέες χώρες, γεγονός που γέμισε την ψυχή μου», είχε πει η ίδια.


Αποκάλυψε μάλιστα, τους προορισμούς που έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής. Όπως είπε, έχει βρεθεί στις Μπαχάμες, τη Ρώμη, το Παρίσι και την Ινδονησία. Μάλιστα, τόνισε πως το τελευταίο ταξίδι ήταν και το αγαπημένο της.


«Εκεί δοκίμασα τον καλύτερο καφέ στον κόσμο, επισκέφτηκα ένα καταφύγιο ελεφάντων, δοκίμασα διαφορετικά πιάτα και ανακάλυψα ανθρώπους που είναι τόσο χαρούμενοι και σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο από εμάς. Μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.



Μία ακόμα στιγμή που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, όπως λέει, ήταν η συνάντησή της με τον Μπαράκ Ομπάμα, στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, όπου είχε βρεθεί με την Κλόε Καρντάσιαν.


Εξήγησε επίσης, πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πραγματοποιεί αυτά τα ταξίδια μαζί με την οικογένεια, είναι το γεγονός ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τον ύπνο των παιδιών, ακόμα και όταν αλλάζουν ήπειρο.


«Ταξιδεύουμε πολύ διεθνώς, οπότε παρακολουθώ στενά τον ύπνο των παιδιών. Υπάρχουν τόσες διαφορετικές ζώνες ώρες, οπότε πρέπει να εξασφαλίσω ότι το ωράριό τους δεν θα χαλάσει ή ότι δεν θα πάθουν τζετ λαγκ. Αν η διαφορά είναι μόνο τρεις ώρες, τότε κρατάω τη ζώνη του Λος Άντζελες. Αν είναι παραπάνω, τότε το προσαρμόζω», είχε διευκρινήσει.


Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς ξεκίνησε να εργάζεται για πρώτη φορά για την Κλόε, αλλά η Αντρέζα Κούπερ φέρεται να μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2010, αφού φοίτησε σε κολέγιο στην Πορτογαλία. Εκτός από εκείνη, η Κλόε Καρντάσιαν απασχολεί ακόμα μία νταντά από τη Βραζιλία, τη Μόνικα Λόνγκανμπαχ.


Η αμοιβή που λαμβάνουν οι δύο γυναίκες δεν έχει γίνει γνωστή, όμως αναμένεται πως και η Κλόε θα είναι γενναιόδωρη με το προσωπικό της, όπως και η αδερφή της, Κιμ, η οποία έδινε στις νταντάδες των παιδιών της 100.000 δολάρια κάθε μήνα στην καθεμία, όπως αποκαλύφθηκε το 2019.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης