Κιμ Καρντάσιαν - Το κοινό της για τις φωτογραφίες με τη Νορθ να κρατά ένα σπαθί σαμουράι: «Τα όπλα δεν είναι παιχνίδια»

Κιμ Καρντάσιαν - Το κοινό της για τις φωτογραφίες με τη Νορθ να κρατά ένα σπαθί σαμουράι: «Τα όπλα δεν είναι παιχνίδια»

Οι θαυμαστές της κατέκριναν την κίνηση της σταρ να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες της κόρης της, όπου ποζάρει με ένα σπαθί 

kim-kardashian__3_
Έντονη κριτική δέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν για τις πρόσφατες φωτογραφίες που τράβηξε η κόρη της, Νορθ δίπλα στη φίλη της και αδερφή της Σελένα Γκόμεζ, Γκρέισι Έλιοτ Τίφεϊ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα της οικογένειας Καρντάσιαν μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια να ποζάρουν, κρατώντας στα χέρια τους δύο... σπαθιά σαμουράι.

Ντυμένες και οι δύο με φαρδιές μπλούζες, όμοιες με φορέματα και μπότες, κράτησαν στα χέρια τους τα σπαθιά, σχηματίζοντας με αυτά ένα Χ.

Κλείσιμο

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε αυτά τα στιγμιότυπα για να τα μοιραστεί με το κοινό της, περήφανη για τη φιλία των δύο κοριτσιών, οι θαυμαστές της δεν αντέδρασαν θετικά.

Πολλoί ήταν εκείνοι που άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, αναφέροντας πως δεν είναι ασφαλές να αφήνει κανείς δύο μικρά κορίτσια να κρατούν στα χέρια τους σπαθιά.

«Τα κορίτσια φαίνονται χαριτωμένα, αλλά αυτά τα σπαθιά μου προκαλούν άγχος, γιατί κρατούν επικίνδυνα όπλα σαν να είναι παιχνίδια», της έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Τι σκέφτεται η Κιμ κι αφήνει τα παιδιά να παίζουν με σπαθιά σαμουράι για μια φωτογραφία;».

«Καταλαβαίνω ότι απλώς διασκεδάζουν, αλλά κανένα παιδί δεν πρέπει να παίζει με σπαθιά για να πάρει likes στη φωτογραφία στο Instagram. Είναι πολύ επικίνδυνο και με κάνει να νιώθω άβολα όταν το βλέπω», σημείωσε ένας άλλος follower.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δεύτερος γάμος στο βυθό της Αλοννήσου - Δείτε πώς αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης

«Kοριτσάκια μου γλυκά»: Μελισσοκόμος αποχαιρετά με λυγμούς τις μέλισσες που κάηκαν στον Έβρο

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης