Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πάρο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές με τον νέο της σύντροφο.
Η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα με τον σύντροφό της, ωστόσο σε κανένα από αυτά δεν έχει δείξει το πρόσωπό του, καθώς φροντίζει πάντα να το καλύπτει με κάποιο emoji.
Μάλιστα, τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, ανέβασε μια κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της από το νησί, όπου περπατούν χέρι-χέρι, καλύπτοντας το πρόσωπό του με μια καρδιά.
Δείτε την ανάρτηση
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε σχετικά με τη σχέση της: «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας