Μία «τολμηρή» εμφάνιση έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκηςστο Instagram, μετά την εξόρμησή του στην παραλία.
Ο γνωστός ηθοποιός που ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», όπου και υποδύθηκε τον «Άγγελο» έχει μια ενεργή παρουσία στα social media, ενώ μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς του με το κοινό του.
Αυτή τη φορά, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή του στην παραλία.
Ωστόσο, είχε μια έκπληξη για το κοινό του, αφού στην εν λόγω φωτογραφία ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν φοράει καν το μαγιό του.
Πάνω στο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός έβαλε μερικά emoji, στο σχήμα μιας γυναίκας, ενός άνδρα, ενός φιδιού κι ενός μήλου, τα οποία παραπέμπουν στο προπατορικό αμάρτημα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.