Ραμόνα Βλαντή: Δεν καίγομαι να κάνω τηλεόραση, δεν κατέχω τη γλώσσα σαν μια Ελληνίδα

Ραμόνα Βλαντή: Δεν καίγομαι να κάνω τηλεόραση, δεν κατέχω τη γλώσσα σαν μια Ελληνίδα

«Δεν θα με δείτε πουθενά φέτος τηλεοπτικά» συμπλήρωσε

ramona-vlanti__1_
Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο Shopping Star, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και δήλωσε αρχικά: «Δεν θα με δείτε πουθενά φέτος τηλεοπτικά. Πέρασα ένα πολύ ωραίο δοκιμαστικό στο Shopping Star, αλλά δεν έγινε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Στη συνέχεια, περιέγραψε την εμπειρία της κατά το δοκιμαστικό. «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Εγώ πιστεύω πως ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα, μου πηγαίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάει στην Ηλιάνα. Δεν έχει να κάνει βέβαια, τόσο πολύ με τη μόδα, αλλά πρέπει να είσαι παρουσιάστρια. Κάτι που εγώ έχω, αλλά δεν κατέχω τη γλώσσα σαν μια Ελληνίδα», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuy36qbu1mix)
Κλείσιμο

Τέλος, για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάπου τηλεοπτικά, είπε: «Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις. Αν έχει να κάνει με τη μόδα, εννοείται πως είμαι διαθέσιμη. Εάν είναι κάτι που μου ταιριάζει, να το συζητήσουμε, για να μπορώ να δώσω και το 100% του εαυτού μου. Το έχω ξαναπεί "δεν καίγομαι να κάνω τηλεόραση"».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης