Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρσι στο Λας Βέγκας στο «Little White Chapel», ένα παρεκκλήσι που αυτοαποκαλείται το «τούνελ της αγάπης».
Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε ένα κείμενο προς τιμήν του σημαντικού γεγονότος, θέλοντας παράλληλα να εκφράσει την αγάπη της για τον άντρα της.
«Έναν χρόνο πριν. Αγαπημένε Μπεν, είμαι καθισμένη εδώ μόνη, κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου και νιώθω συγκίνηση. Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω, πώς καταλήξαμε εδώ, χωρίς να κάνουμε πίσω. Ω θεέ μου αυτή είναι η ζωή μου. Τζένιφερ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη