Τζον Στάμος: Γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του - Η ανάρτηση της συζύγου του

Τζον Στάμος: Γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του - Η ανάρτηση της συζύγου του

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο δείχνει την ηλικία του είναι η σοφία του και ο εκτενής κατάλογος των επιτευγμάτων του» ανέφερε η σύζυγος του ηθοποιού

stamos
Το Σάββατο 19 Αυγούστου, ο Τζον Στάμος γιόρτασε τα 60α γενέθλιά του με ένα τρυφερό μήνυμα τη σύζυγό του Κέιτλιν Μακχιού.

Η σύζυγός του τίμησε το σημαντικό ορόσημο του ηθοποιού ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας στη λεζάντα: «Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι 60 ετών;! Ο μόνος τρόπος με τον οποίο δείχνει την ηλικία του είναι η σοφία του και ο εκτενής κατάλογος των επιτευγμάτων της ζωής του. Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζεται όλη του την ιστορία, το μυαλό, την καρδιά, την ψυχή του μαζί σας στα απομνημονεύματά του που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. ΚΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗ».

Δείτε την ανάρτηση

Ο Στάμος και η 37χρονη σύζυγός του, που μοιράζονται τον 5χρονο γιο τους Μπίλι, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο πλατό του «Law & Order: SVU», αλλά ξεκίνησαν να βγαίνουν μερικά χρόνια αργότερα. Αφού βγήκαν μαζί για περίπου έναν χρόνο, ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη Μακχιού τον Οκτώβριο του 2017.

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αποκάλυψε στο «PEOPLE» ότι ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη Disneyland, ένα μέρος που αγαπούν και οι δύο, αφού παρακολούθησαν μια ρομαντική ταινία.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο, λέει ο Οικονόμου

Βίντεο: Από καράβια μέχρι ταβέρνες - Πώς πανηγύρισε ο κόσμος της ΑΕΚ, την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Βίντεο: Το οκτάλεπτο της παράνοιας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, στην έκρηξη της πρόκρισης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης