Ο Χρήστος Φερεντίνος σε μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε διαφορετικός απ' ότι έχει συνηθίσει τους φαν του.
Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής στη φωτογραφία που ανέβασε βρίσκεται στα Τζουμέρκα, ποζάρει μπροστά από τη θέα ενός βουνού και βρίσκεται δίπλα σε ένα ποτάμι.
Αυτό που τραβάει την προσοχή όμως είναι το γεγονός ότι είναι όλος καλυμμένος με λάσπη.
«Ο άλλος μου εαυτός... ο πιο ινδιάνικος», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντς της ανάρτησης ο Χρήστος Φερεντίνος.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους